in

Transcend wint prijs en behaalt daarmee een plek in de top 50

Transcend kondigt met trots aan dat één van haar memory hardware patenten de prestigieuze “Silver Medal” prijs is toegekend.

voor zijn innovatief vermogen op de 2013 National Invention and Creation Award (NICA) wedstrijd, georganiseerd door Taiwan’s Intellectual Property Office. Dit zeer innovatieve patent, welke betrekking heeft op de data access circuit en access method binnen niet-vluchtige geheugenapparatuur, is reeds geïmplementeerd in de gehele SSD productlijn, inclusief de industriële SSD’s.

National Invention and Creation Award
Dit jaar’s “Silver Medal” markeert Transcend’s vierde National Invention and Creation Award. De prijswinnende uitvinding laat snellere data block management toe in SSD producten door het toewijzen van een waardegewicht aan elke opslagplek gebaseerd op zijn error geschiedenis en gebruiksstatus. Dit betekent dat opslagplekken snel geclassificeerd kunnen worden en verschillende data toegangsprioriteiten kunnen worden verleend. Daarnaast worden alle uitgeschakelde blokken ingedeeld in de uitgeschakelde blok gebieden om dataverlies te voorkomen. Hiermee wordt vervolgens de kans op mislukking verminderd en de levenstijd van het opslagapparaat verlengd.

Deze uitvinding heeft niet alleen een belangrijke patent in Taiwan ontvangen, maar heeft ook cruciale patent certificaten bemachtigd in zowel China en de VS. De technologie is reeds toegepast op de controller designs van Transcend’s bestaande consumenten en industrial-grade SSD producten.

Expert klantvriendelijkste bedrijf in home-elektronica van Nederland

Review en trailer: FIFA 14