in

Samsung brengt netwerkprinting en outputbeheer binnen handbereik van MKB

Speciaal voor het MKB biedt Samsung Electronics nieuwe printoplossingen voor de professionele verwerking van documenten en het beheer van multifunctional printers. De gebruiksvriendelijke toepassingen verhogen de efficiëntie op de werkvloer en functioneren zonder server waardoor geen hoge investeringen zijn vereist en het simpel is in het beheer. Nederland is het eerste land waar de Business Core Printing-oplossingen op de markt komen.

• Business Core Printing-pakketten van Samsung voorzien in behoefte bij MKB
• Eenvoudig en veilig beheren, afdrukken en delen van documenten zonder server
• Wereldwijd als eerste beschikbaar in Nederland

Veel organisaties in het midden- en kleinbedrijf zoeken serverloze printoplossingen die ze gemakkelijk kunnen installeren, onderhouden en beheren. Met Business Core Printing komt dit binnen hun handbereik. Het bestaat uit twee pakketten die het beheren, afdrukken en delen van documenten vergemakkelijken. Ze sluiten naadloos en veilig aan op andere werkprocessen. Dit verhoogt de efficiëntie en verlaagt de kosten voor de organisatie.

‘Onze nieuwe printoplossingen voor het MKB voorzien in een merkbare behoefte in de Nederlandse markt’, zegt Erik Swart, Director B2B bij Samsung Electronics Benelux. ‘Daarom kunnen we de twee pakketten als eerste hier in Nederland aanbieden. Ze zijn een uitkomst voor kleine en middelgrote organisaties in tal van sectoren, zoals de financiële sector, communicatie, overheid en maakindustrie.’

De nieuwe printoplossingen voor het MKB bestaan uit twee pakketten, die elk zijn voorzien van meerdere toepassingen. Ze zijn compatible met alle Samsung A3 en A4 multifunctional printers waarop het XOA Embedded open platform draait.

• Het Business Core Document Management Pack verhoogt de productiviteit, de beveiliging en de efficiëntie op de werkvloer.
SmarThru™ Workflow Lite: voor het vastleggen, scannen en intern verspreiden van documenten.
Cloud Connector: voor het beveiligd scannen naar en printen vanuit clouddiensten, zoals Microsoft® SharePoint® Online en Google® Drive. Binnenkort worden ook de clouds van Evernote, SkyDrive, Dropbox en Box ontsloten.
Secure Login Manager: voor geauthentiseerde toegang tot multifunctionals, bijvoorbeeld via netwerkauthenticatie of de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord.

• Het Business Core Output Management Pack verbetert de beveiliging en vergemakkelijkt kostenbesparing per gebruiker.
SecuThru Lite 2: voor documentbeveiliging door versleuteling en gebruikersauthenticatie.
Usage Tracker: voor het controleren van en rapporteren over het verbruik per gebruiker.

Winkelpubliek keert zich tegen winkelen in stressvolle decembermaand

Zijn onze netwerken wel klaar voor 2014?