in

EBN onthult de nieuwste toevoeging aan hun 8 -SERIE

Na de recente lancering van de XPOS -956, lanceert EBN nu een nieuw top model aan hun ‘mainstream’ 8-serie, de 857. De 857 Dual Core Fanless komt in zowel All-In-One.

(X-POS 857) of panel PC (X-PPC 857) versies. De 857 Dual Core Fanless machine is ontworpen met een dunner randloos profiel, dit voor ruimte-efficiëntie met een meer moderne uitstraling. Om dit te bereiken, is de 857 voorzien van een platter scherm met LED backlight in een aluminium behuizing, een combinatie die een superieure thermische oplossing vormt, dus is er geen noodzaak voor een ventilator. Het bevat ook een nieuw ontworpen moederbord voor gebruik met de nieuwste Intel® Ivy Bridge processoren. De aluminium behuizing verhoogt ook de duurzaamheid vanwege de robuustheid, sterkte- gewichtsverhouding en roest en corrosie werende eigenschappen, waardoor u uw POS investering kunt maximaliseren . U bent niet alleen voor vandaag, maar ook goed voorbereid op de toekomst met deze 857 modellen.

Zoals u mag verwachten van EBN, komt het duurzame ontwerp van de 857 ook met een rijk IO aanbod. De 857 is ontworpen met zes COM poorten, twee USB 3.0 -poorten en twee USB 2.0-poorten. Dit maakt dat de 857 compatibel is met de traditionele randapparatuur, daarmee bent U ook voorbereid op toekomstige upgrades van alle randapparatuur in uw bedrijfsvoering.
Dit alles helpt bij het verlagen van uw Total Cost of Ownership.

Het touch screen van de 857 wordt geleverd met twee keuzes “touch” schermen, 5-wire resistive (857R) of projective capacitive (857P) type. Als uw bedrijf een multi-touch functie nodig zou hebben, dan is de 857 projective capacitive touch panel de juiste keus voor u. De flatscreen is zowel water- als stofbestendig met beschermingsrating van IP65 . Dit betekent dat het ideaal is voor veeleisende omgevingen zoals bijvoorbeeld grootschalige keukens en magazijnen, waar vet of stof gemakkelijk kan ophopen op het schermoppervlak, dat gemakkelijk schoongemaakt kan worden door de afwezigheid van een rand. Eenvoudiger onderhoud betekent meer “uptime” en de algehele efficiëntie van het werk. Een ander kenmerk en voordeel van de 857 zijn de dubbele LAN-poorten. Het stelt de gebruiker in staat om de LAN-poorten te gebruiken voor redundantie, Daisy Chain verbinding of twee LAN’s samen te verbinden om de netwerksnelheid te verhogen. Dit is perfect voor een bedrijfsvoering met een grote overspanning (door elke terminal op te laten treden als een extender) of om grote hoeveelheden gegevens over te brengen. In het algemeen is de 857 een zeer capabele machine om welke bedrijfseconomische functies dan ook te vervullen en behoort deze tot de top range van de Mainstream 8-serie.

Over EBN Technology Corporation
EBN Technology Corporation, met het hoofdkantoor in Taiwan is een ISO9001: 2000 gecertificeerd ontwerper en fabrikant van de hoge kwaliteit All-in-One POS,
Panel PC’s, en BOXPC’s. Deze industriële systemen helpen de wereld te communiceren, verbinden en zaken doen. EBN biedt hardwareoplossingen voor de horeca, detailhandel, medische, financiële, publieke sector en tal van andere terreinen. EBN heeft reputatie opgedaan volledig klantgericht uit elk aspect te werk te gaan, waaronder Technology Research, Product Design and Development, Marketing, Sales en Customer Service.

Grote presentatie op kleine afstand

Inkjet- versus laserprinters: een overzicht