in

PSB brengt ‘nog maar’ 40 jaar muziek tot leven.

PSB Speakers komen uit Canada en maken al meer dan 40 jaar speakers van absolute top klasse. Door middel van uitgebreide tests die worden gedaan in het onderzoekscentrum van NASA kan PSB de beste speakers ontwikkelen. Zeer mooie design kasten met eigen ontwikkelde speaker units en goed opgebouwde filters. Samengesteld voor een absolute muzikale belevenis van Hazes tot aan Mahler.

Voor een ieder is er een lijn beschikbaar van de Alpha serie tot aan de Synchrony serie. Het unieke is ook dat iedere lijn bestaat uit diverse speakers zodat u ook uw eigen Home Theater kunt opbouwen met dezelfde kwaliteit en design.
Tijdens de CES 2011 in Las Vegas werd de PSB Imagine Mini uitgeroepen tot “Best Sound for the “lowest” price”, een zeer eervolle onderscheiding.
Het tijdschrift CustomRetailer kende de PSB Imagine Mini de EXC!TE Award toe en omschreef de PSB Imagine Mini als “an innovative, high-performing product for the custom installation professional”.

All-weather universele outdoor speakers.
Hi-fi kwaliteit geluid hoeft zich niet te beperken tot uw woonkamer. Geniet ook buiten van levensechte muziek door de robuuste, all-weather, universele out-door PSB speakers. Duurzaam genoeg om extreme weersomstandigheden te weerstaan. Deze multi-purpose universele weerbestendige luidsprekers zijn speciaal ontworpen voor buiten gebruik, waar u ook kwaliteits eisen steld aan uw geluidsweergave. Universele weerbestendige luidsprekers van PSB ‘s bieden elk een unieke multi-way, volledig flexibel montagebeugel voor eenvoudige installatie ook in “krappe” ruimtes. Horizontaal of verticaal gemonteerd, deze luidsprekers leveren een volledige “waaier” van muziek met een zeer dynamisch effect. Volledige UV-bestendige behuizing, gepoeder-coated aluminium roosters, en roestvrije terminals met een rubberen hoes, zorgen ervoor dat deze luidsprekers u jaren muzikaal outdoor plezier zullen brengen. Commerciële toepassingen zijn bijvoorbeeld restaurants, hotels, fitness clubs en winkelcentra.

Diverse “audiofiele” project luidsprekers
PSB Speakers biedt een breed scala van diverse maten in-bouw luidsprekers van absoluut audiofiele kwaliteit, voor in de muur of in plafond. Vervaardigd en getest om aan onze strenge normen voor aangepaste installatie te voldoen. Onze serie CustomSound In-wall/In-ceiling luidsprekers zijn een “custom installers” beste vriend voor hun subtiele en “uit het zicht” ontwerp en eenvoudig te installeren. Het beleven van uw home theater ervaring met levensecht PSB geluid, zonder de speakers daadwerkelijk te zien.

M4U 2 Hoofdtelefoon
PSB Speakers introduceert haar eerste ‘active’ en met ‘noise cancelling’ hoofdtelefoon, de M4U2. Voor PSB Speakers betekent dit het hoogtepunt van een jaar durend onderzoek in het akoestiek lab van Canada’s National Research Council. Bovendien werd dit onderzoek gedaan door Paul Barton himself.
Handig aan deze hoofdtelefoon, is dat er aan beiden kanten een aansluiting is geplaatst. Je kunt de kabel dus rechts of links inpluggen. Omdat je maar één kabel hebt, heb je geen last van kabels die in de knoop raken. De M4U2 wordt overal geroemd om zijn kwaliteiten in geluid en design. Wat denkt u van deze; “M4U 2 Headphones Crowned with Prestigious CES Award”

Musiclaire exclusief distributeur
Bent u geintresseerd in onze leveringsvoorwaarden en condities neem dan contact op met:
Willem “Musiclaire” van Blanken
Rosmarijn 30
1422SP Uithoorn
The Netherlands
+31 6 22222525
info@musiclaire.eu

exclusief distributeur voor Nederland voor
Impact Distributie en Ludoma services, EU-importeurs van:
www.zvoxaudio.com
www.soundcastsystems.com
www.laboiteconcept.com
www.psbspeakers.com

EBN onthult de nieuwste toevoeging aan hun 8 -SERIE

Alle winkeliers Zwolle in app (video)