in

Wacom versterkt relatie met detailhandel

Voor Wacom was 2013 een bijzonder jaar. Niet alleen bestaat Wacom dit jaar 30 jaar, maar ook heeft Wacom niet eerder in zo’n korte periode zoveel nieuwe producten op de markt gebracht.

Ook aan het einde van dit bijzondere jaar delen we graag nog wat nieuwtjes met je over enkele speciale activiteiten rondom Kerst:

• Tot 5 januari is er een Wacom shop-in-shop in De Bijenkorf in Amsterdam
• Wacom biedt een ‘Try now, buy later’ regeling aan op de nieuwe Cintiq Companion Hybrid
• Er vindt een grote In-Store kerst promotie voor de Wacom’s Styli serie plaats in een aantal filialen van Media Markt en Saturn
• De Cintiq 24HD touch is met €500 in prijs verlaagd

Wacom versterkt relatie met detailhandel. Grote In-Store kerst promotie van start
Tijdens de decembermaand ondersteunt Wacom Europe GmbH de verkoopactiviteiten van de detailhandel met een intensieve instore promotie bij de belangrijkste verkooppunten van de grootste winkelketens in Nederland, Duitsland en Frankrijk.
In deze maand ligt de focus op de capacitieve touchscreen pennen van de Bamboo Stylus serie en op de drukgevoelige Intuos Creative Stylus voor de professionele tekenervaring op de iPad. In december zullen speciaal opgeleide promotors van donderdag tot en met zaterdag in deze winkels aanwezig zijn om vragen van geïnteresseerde klanten over de producten en bijbehorende applicaties te beantwoorden. Winkels in Nederland waar deze Wacom In-Store kerst promotie loopt, zijn onder andere een groot aantal filialen van Media Markt en Saturn.

Wacom shop-in-shop in De Bijenkorf Amsterdam
Tot 5 januari 2014 is Wacom te vinden in De Bijenkorf in Amsterdam. In de Wacom shop-in-shop zijn alle nieuwe producten te vinden en kun je deze zelf ervaren.
Elke zaterdag worden er workshops georganiseerd in deze shop. Tijdens deze workshops laten illustrators en designers zien hoe zij de Wacom producten gebruiken en delen zij hun tips en trucs. Zo zal onder andere Wacom Evangelist Jan Lieffering zijn werk presenteren. Jan Lieffering illustreert school- en kinderboeken, die wereldwijd worden gepubliceerd. Hij werkt al sinds 2007 met Corel Painter op Wacom producten.
‘Try now, buy later’

Geniet van de feestdagen met een nieuwe Cintiq Companion Hybrid
Wacom biedt een ‘Try now, buy later’ regeling aan op haar nieuwste lijn van creatieve mobiele tablets, de Cintiq Companion Hybrid. Met dit aanbod, dat geldig is tot en met 31 december 2013 in de Wacom e-store, kan iedereen de Cintiq Companion Hybrid aanschaffen en pas 40 dagen na verzending betalen. Rondom de feestdagen willen veel mensen hun kosten spreiden. Met deze regeling is dat nu mogelijk. Dit aanbod is geschikt voor professionele en freelance grafisch ontwerpers, reclame creatievelingen en illustrators die willen schetsen, tekenen, schilderen en creatief bezig zijn tijdens hun welverdiende vrije dagen met Kerstmis.
Tot en met 31 december 2013 kun je de tablet via de website aanschaffen en kiezen voor de optie ‘factuur’. Nadat het product is bezorgd, kun je gedurende de feestdagen de nieuwste functies van deze mobiele tablet uitproberen en maximaal 40 dagen later betalen. Gratis verzending is inbegrepen en wanneer de tablet niet bevalt, kun je deze gratis retour sturen. Je kunt kiezen voor de 16GB versie (€1.199,90) of de 32 GB versie (€1.399,90). De prijzen zijn inclusief BTW.

Wacom Cintiq 24HD touch met €500 in prijs verlaagd
Het vlaggenschip van Wacom en het grootste model van de Cintiq serie, de Cintiq 24HD touch, is in prijs verlaagd. Deze pen displays was €3.499,90 en is nu voor slechts €2.999,90 verkrijgbaar via de Wacom e-store en retailpartners (Prijs is inclusief BTW).
“Door de goede verkoopcijfers van de Cintiq 24HD touch en positieve ontwikkelingen in de supply chain, is het voor ons mogelijk de voordelen te delen met onze klanten”, zegt Rüdiger Spohrer, Vice President Marketing voor Wacom Europe.
Klik hier voor meer informatie over de Wacom Cintiq 24HD touch.
Terugblik 2013
Het jaar 2013 was voor Wacom een bijzonder jaar. Wacom werd 30 jaar oud! In Japan wordt een bedrijf dat deze leeftijd bereikt gezien als volwassen. Voor Wacom betekent deze volwassenheid dat zij een nieuwe stap maken. De stap naar mobiliteit. Wacom wil dat iedereen zich altijd en overal creatief kan uiten om zo de wereld nog creatiever te maken. Daarom heeft Wacom in korte tijd veel spannende, nieuwe producten op de markt gebracht. De producten die in 2013 zijn gelanceerd zijn:

• Bamboo Pad
• De tweede generatie van de Bamboo Stylus lijn
• Intuos en Intuos Pro pentablets
• Intuos Creative Stylus
• Cintiq Companion en Cintiq Companion Hybrid

Vakpers: HTC One ‘Beste product van 2013’

Retail 2014: ander personeel graag!