in

Sony introduceert de Xperia Z1 Compact

‘s werelds eerste compacte high-end smartphone.

Vandaag kondigt Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) een nieuwe premium smartphone aan de Xperia Z1 Compact. Deze smartphone biedt het beste van de Xperia Z1, in een stijlvol nieuw handzaam formaat.

• Het beste van de Xperia Z1 in een handzaam formaat
• Waterdicht en stofbestendig, in de vier kleuren wit, zwart, pink en lime
• De beste camera in een compact smartphone3 dankzij de bewezen Sony cameratechnologieën: de “G Lens”, 20.7 MP “Exmor RS for mobile” sensor en “BIONZ for mobile” beeldverwerkingsengine
• Geweldige kijkervaring op het 4.3” TRILUMINOS™ HD Display for mobile met X-Reality™ for mobile
• Xperia™ Transfer Mobile app; snel en gemakkelijk alle content en apps over zetten van bestaande smartphone, ongeacht welk besturingssysteem, wireless of via de inbegrepen Xperia Transfer kabel.

“Xperia Z1 Compact is een perfecte toevoeging aan ons uitgebreide portfolio van de premium Z-serie smartphones,” aldus Kunimasa Suzuki, President en CEO, Sony Mobile Communications. “Xperia Z1 is een compromisloze smartphone vol features met een mooi en duurzaam design. Met de Xperia Z1 Compact, brengen we al deze hoogwaardige eigenschappen en prestaties in een kleiner formaat om zo de ultieme compacte smartphone te geven.”

Netgear demonstreert nieuwe ‘power to connect’ producten op CES 2014

Kingston Digital introduceert USB 3.0 drive voor persoonlijke beveiliging