in

Kingston Digital introduceert USB 3.0 drive voor persoonlijke beveiliging

Kingston introduceert de DataTraveler Locker+ G3 (DTLPG3) USB 3.0 Flash drive voor extra persoonlijke veiligheid.

De nieuwste, next generation DataTraveler Locker+ G3 biedt USB 3.0-snelheden en een slank metalen omhulsel, waardoor persoonlijke en gevoelige documenten veilig opgeslagen en toch makkelijk toegankelijk zijn.

– DataTraveler Locker+ G3 beschermt gevoelige, persoonlijke informatie
– USB 3.0 snelheid om bestanden sneller te beveiligen
– Veelzijdige databescherming werkt voor Mac en PC

De Kingston DataTraveler Locker+ G3 werkt met een wachtwoord en is voorzien van hardware die de opgeslagen data versleutelt. Hierdoor krijgen gebruikers de hoogste mate van persoonlijke beveiliging op een USB met 3.0-snelheden. De DataTraveler Locker+ G3 heeft een leessnelheid tot 135MB/s en schrijfsnelheid tot 40MB/s, dit zijn hogere snelheden dan de vorige generatie DataTraveler Locker+ G2. Alle beveiliging van de drive is ingebouwd en het feit dat er geen applicatie installatie nodig is, maakt de DataTraveler Locker+ G3 veilig en gemakkelijk te gebruiken.

“We zijn trots dat we een verbeterde USB 3.0 kunnen aanbieden waarop consumenten al hun persoonlijke data veilig kunnen bewaren,” zegt Niels Burnet, Business Development Manager Nederland bij Kingston Technology. “Dit is een geweldig product voor iedereen die persoonlijke en gevoelige documenten wil bewaren op een gemakkelijke, veilige, stijlvolle en betaalbare USB.”

De DataTraveler Locker+ G3 is beschikbaar in capaciteiten van 8GB, 16GB, 32GB en 64GB en wordt geleverd met vijf jaar garantie en gratis technische ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.kingston.com.

Sony introduceert de Xperia Z1 Compact

‘Consument wil makkelijk, maar bovenal veilig betalen’