in

Jabra leidt draadloze revolutie tijdens CES 2014

Afgelopen week was het een komen en gaan van journalisten, techneuten en gadget-liefhebbers in Las Vegas.

Alle grote merken waren tijdens de CES aanwezig om hun nieuwste producten te tonen. Zo ook Jabra. Tijdens de grootste consumenten elektronicabeurs presenteerde het bedrijf haar draadloze muziekportfolio die perfect geluid combineert met een strak design en duurzaamheid. De belangrijkste innovatie was de Jabra Rox, een draadloze in-ear hoofdtelefoon die vanaf maart 2014 in Nederland verkrijgbaar is. Het afgelopen jaar heeft Jabra veel tijd, geld en energie gestoken in de verdere ontwikkeling van haar muzieklijn. Het resultaat: draadloze speakers en hoofdtelefoons om niet alleen thuis, maar ook onderweg en tijdens het sporten naar hoge kwaliteit muziek te kunnen luisteren. En Jabra biedt meer dan alleen fantastisch geluid. Met meer dan 140 jaar ervaring in geluidstechnologie, is Jabra één van de weinige merken die zich compleet op hands-free producten en geluidsaccessoires richt. De producten van Jabra bieden daardoor niet alleen kraakhelder geluid, maar zijn ook voor meerdere doeleinden te gebruiken. Ongeacht of je een in-ear hoofdtelefoon draagt speciaal ontwikkeld voor sport, een speaker in gebruik hebt of door de stad loopt met een draadloze hoofdtelefoon, muziek en bellen gaan altijd hand-in-hand. Met de introductie leidt Jabra de draadloze revolutie.

De draadloze revolutie van Jabra
Tijdens CES toonde Jabra de volgende draadloze producten binnen haar muziekportfolio:

NEW! Jabra Rox draadloze in-ear hoofdtelefoons. Neem materialen van de hoogste kwaliteit, leg ieder detail onder loep, neem afscheid van de jack kabel en je krijgt de Jabra Rox: een comfortabele in-ear hoofdtelefoon met perfecte pasvorm en geweldig geluid. De Rox is de ideale draadloze accessoire voor iedereen die houdt van gebruiksgemak, duurzaamheid en performance. De Jabra Rox is nieuw in het muziekportfolio en verkrijgbaar vanaf <image006.jpg>maart 2014.

Jabra Solemate draadloze speaker familie. De Solemate familie telt inmiddels drie leden: de kleine en super draagbare Solemate Mini, de krachtige Solemate Max en natuurlijk de originele Solemate, nu uitgebreid met NFC technologie. Alle drie bieden ze indrukwekkend geluid, kunnen ze tegen een stootje, zijn gebruiksvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder geel, blauw, rood, zwart en wit.

Jabra Sport Wireless+. Om de favoriete hoofdtelefoon van vijfvoudig Iron Man wereldkampioen Craig Alexander te worden, moet ´ie uitblinken in comfort, pasvorm en geluidskwaliteit. Niet gek dat de Sport Wireless+ zijn favoriet is! Daarnaast is de draadloze hoofdtelefoon regen-, zweet, en shockbestendig.

Verbeterde Jabra Sound App. De Jabra Sound App heeft ook een innovatie ondergaan. De nieuwste versie maakt het mogelijk om met de Social Jukebox functie eenvoudig de perfecte party playlist te maken, en streamt je favoriete nummers direct via YouTube. Dit alles in Dolby® geluidskwaliteit.

Inno3D en API slaan handen ineen

Nederlanders dol op korting