in

Archos introduceert 4G LTE Smartphones: De 45 en 50 Helium

De razendsnelle simlock vrije Android-smartphones zijn uitgerust met HD IPS-scherm, quad-core 1,4 GHz processor en volledige toegang tot Google Play Store.

Archos onthult de Archos Helium 4G range, de eerste Archos LTE smartphones voorzien van Android ™ 4.3 “JellyBean” met volledige toegang tot Google Play ™ Store. De nieuwe Archos nieuwe simlockvrije 4G-telefoons versterken het commitment van de onderneming om consument-vriendelijke technologie te bieden tegen een betaalbare prijs. Ze zijn leverbaar vanaf medio maart.

Archos betreedt de 4G smartphone markt met de Archos 45 en 50 Helium. De Archos 45 Helium 4G beschikt over een helder 4,5-inch scherm met IPS-technologie, razendsnelle Quad Core 1.4 GHz processor en behaalt overdrachtsnelheden tot 150 Mbps met een 4G/LTE netwerk. De ARCHOS 50 Helium 4G, is uitgerust met dezelfde geavanceerde technologie, maar heeft een 5-inch HD 1280×720 scherm, 8 GB aan opslagruimte en een 8 MP camera.

De lancering van de ARCHOS 45 en 50 Helium 4G-telefoons komt voort uit de groei van de mondiale 4G-netwerk beschikbaarheid en de toenemende mondiale vraag naar betaalbare mobiele technologie.
De nieuwe Archos smartphones bouwen verder op het overweldigende succes in de Europese mobiele markt van Archos en maakt gebruik van de samenwerking met Qualcomm, leider in mobiele chipsets en processoren, om gezamenlijk betaalbare 4G-oplossingen te maken en wereldwijd te lanceren.

“De smartphone heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop consumenten toegang tot informatie krijgen, waardoor ze de mogelijkheid hebben om direct te bekijken, verbinden en ideeën te delen, ongeacht de locatie en de tijd”, zegt Loïc Poirier, CEO van Archos. “De Archos Helium 4G smartphones zullen opnieuw de mentaliteit van de consument veranderen door de best mogelijke technologie betaalbaar te maken.”

ARCHOS simlockvrije 4G smartphones ondersteunen Micro SD kaarten voor eenvoudige uitbreiding van het geheugen, heeft een dubbele camera met autofocus en LED-flitser, maakt gebruik van Micro-USB 2.0 aansluitingen om te synchroniseren en op te laden, en ondersteunt een groot aantal multimedia bestanden zoals MP3, WAV, JPEG, GIF , PNG en meer. De Archos Helium 4G smartphones geeft gebruikers ook toegang tot een verscheidenheid van Google diensten, waaronder Google Play Store, Google Chrome webbrowser, Google Voice assistent, Google Apps zoals Youtube, Gmail, Spots, Agenda en meer.

Inno3D en API slaan handen ineen

Nederlanders dol op korting