in

Yarvik introduceert de dunste smartphone ter wereld

Met gepaste trots introduceert Yarvik de dunste smartphone ter wereld.

Met een ‘dikte’ van slechts 5,6 mm is de Yarvik SMP40-202 Ingenia Exilis de dunste smartphone ter wereld. Flinterdun én vederlicht, want met een bescheiden gewicht van 118 gram houdt het toestel niet alleen bijzonder prettig vast, maar verdwijnt hij ook met het grootste gemak in elke tas of broekzak. De fraaie aluminium body biedt naast de looks ook de nodige stevigheid.

Revolutionair OLED-scherm
De superslanke Yarvik Ingenia Exilis is voorzien van een werkelijk beeldschoon en levensecht OLED-scherm van 4”. In plaats van een traditioneel paneel met pixels en achtergrondverlichting, bestaat het OLED- (Organic Light Emitting Diode) beeldscherm uit miniscule ledjes welke allen zelf licht geven, wat resulteert in een verbazingwekkende beeldkwaliteit, extreem levendige kleuren, en een prachtig contrast met opvallend diep zwart, waar zwart ook echt zwart is. Zien is geloven!

Dual-core Android-kracht
Laat het verfijnde en ranke postuur je echter niet misleiden… de Yarvik SMP40-202 Ingenia Exilis draait op Android 4.2.2 Jelly Bean, heeft 12 GB intern geheugen, en levert absolute topprestaties met zijn krachtige 1.3 GHz dual-core processor en snelle, afzonderlijke grafische chip. Mobiele gamers en videofanatiekelingen zullen onder de indruk zijn! De Yarvik Ingenia Exilis is een simlockvrije quadband wereldtelefoon en biedt je toegang tot het internet met een downloadsnelheid tot 7,2 Mbit/s.

 

Prijs & verkrijgbaarheid
De Ingenia Exilis (SMP40-202) is begin februari verkrijgbaar voor € 149,99 bij bekende retailers als Kijkshop en BCC en online shops.

‘Nederlandse logistiek moet flink op de schop’

Turtle Beach ontwikkelt Titanfall gaming headsets