in

SanDisk kondigt nieuwe SanDisk Connect-productlijn aan

De SanDisk Connect is ‘s werelds kleinste draadloze Flash Drive voor het draadloos opslaan, delen en streamen van content via mobiele apparaten en computers.

SanDisk kondigde vrijdag de SanDisk Connect™ productlijn aan. De SanDisk Connect Wireless Flash Drive en de SanDisk Connect Wireless Media Drive vormen een nieuwe generatie draagbare opslag en bieden een eenvoudige manier om content op meerdere mobiele apparaten te bekijken en te delen.

“Tegenwoordig bezitten gebruikers steeds meer mobiele apparaten en toegang tot alle data kan soms een uitdaging zijn”, aldus Denish Bahal, vice president productmarketing bij SanDisk. “Met de nieuwe SanDisk Connect productlijn leggen we de lat hoger voor datgene wat klanten mogen verwachten van persoonlijke dataopslag. We hebben de mobiliteit van kleine flashgeheugenapparaten gecombineerd met het gemak van draadloos streamen en bestanden delen.”

De SanDisk Connect Wireless Flash Drive biedt gemak voor gebruikers met meerdere apparaten. De Flash Drive helpt hen om hun content draadloos op te slaan, te delen en te streamen via mobiele apparaten en computers. Het is het kleinste draadloze USB-opslagapparaat op de markt en gebruikers hebben beschikking tot wel 64 GB1 aan extra opslagruimte voor hun apparaten, zonder dat daarvoor internetverbindingen of kabels nodig zijn. Vanaf meerdere apparaten tegelijk hebben gebruikers toegang tot de foto’s, films, muziek en documenten op hun schijf, zowel thuis als onderweg. Met één batterijlading is het mogelijk om tot vier uur continu te streamen.2

De SanDisk Connect Wireless Media Drive is de ideale metgezel voor reizigers onderweg, of voor ouders die snel en gemakkelijk toegang willen hebben tot entertainment. Gebruikers kunnen eenvoudig overal hun content mee naartoe nemen, zoals films in high-definition (HD3), video’s, muziek en foto’s. Dit stijlvolle apparaat op zakformaat is ontworpen met oog voor gebruiksgemak en mobiliteit en kan tot wel acht uur lang streamen op één batterijlading.2 De schijf is beschikbaar met capaciteiten tot 64 GB en heeft een aansluiting voor SDHC™-/SDXC™-geheugenkaarten. Hiermee kunnen gebruikers meer content opslaan en delen, en kunnen ze met een mobiel apparaat eenvoudig foto’s van hoge kwaliteit bekijken vanaf de geheugenkaart van een camera.4 De mediaschijf kan worden verbonden met acht mobiele apparaten en is in staat vijf HD-films tegelijkertijd te streamen.

Eenvoudig te gebruiken en zeer compatibel
De SanDisk Connect producten zijn compatibel met de iPhone, iPad, iPod touch, Kindle Fire, Android™-apparaten, pc’s en Macs5. Films, muziek, foto’s en documenten kunnen eenvoudig worden geladen door ze te verslepen naar de map van het aangesloten Connect product. Met de SanDisk Connect-apps, die te downloaden zijn in de App Store, de Google Play™ Store en de Amazon Appstore voor Android, kan de content vervolgens bekeken worden. Met regelmatige updates van de benodigde software zorgt SanDisk intussen voor een doorlopende verbetering van prestaties en toegankelijkheid van de SanDisk Connect producten. Updates voor de Wireless Media Drive bevatten bovendien een web app die draadloos toegang geeft tot PC’s, Mac computers en Windows 8 tablets en het eveneens mogelijk maakt via iTunes aangeschafte films opnieuw te bekijken.

Prijzen en beschikbaarheid
De SanDisk Connect Wireless Flash Drive is verkrijgbaar in uitvoeringen van 16 GB, 32 GB en 64GB voor een adviesprijs van respectievelijk €49,99, €59,99 en €99.99

De SanDisk Connect Wireless Media Drive is verkrijgbaar met capaciteiten van 32 GB en 64GB voor respectievelijk €79,99, en €99,99

De producten zijn vanaf vandaag beschikbaar in Nederland en verkrijgbaar bij o.a. Capi.

Webwinkelier kijkt door roze bril naar 2020

Olympus breidt haar bekroonde OM-D lijn uit