in

Vintage en innovatie in een met de nieuwe draadloze JBL Authentics L16 en L8 speakers

De serie is voorzien van nieuwe Harman Clari-Fi software om audio details in digitale muziek te herstellen.

JBL introduceert de Authentics serie. Deze draadloze speakers combineren professioneel geluid met de laatste techniek in een vintage design. De nieuwe serie speelt muziek af zoals je het nog nooit eerder hebt gehoord. De JBL Authentics L16 en L8 zijn beiden uitgerust met AirPlay, DLNA en Bluetooth, zodat je vanaf elk draadloos apparaat jouw muziek kunt streamen.

Harman Clari-Fi technologie
Deze draadloze speakers zijn als eerste voorzien van nieuwe Harman Clari-Fi technologie. Deze innovatieve en exclusieve technologie herstelt alle verloren details in gecomprimeerde muziekbestanden. Hierdoor klinken zelfs lage kwaliteit MP3-bestanden vanaf jouw mobiele apparaat geweldig.

Luxe design voor elk interieur
De JBL Authentics L16 en L8 staat naast geavanceerde technologie ook voor stijlvol design. Door het luxe, houten design en de retro grills vullen de speakers elk interieur aan. De zelfstandige geluidssystemen zijn te gebruiken met elke audiobron zoals mobiel, pc of tablet.

JBL Authentics L16
De JBL Authentics L16 is ontworpen met gefineerd notenhout en 3-weg geluid met zes 50W versterkers die zes speakers kunnen aandrijven, zodat elke kamer gevuld kan worden met een uitzonderlijk volume en studiogeluid in 96 kHz/24 bit. De speaker biedt all-around verbinding. Zo is muziek te streamen via AirPlay, DNLA en Bluetooth en is het mogelijk om analoog, optisch of via phono-voorversterker te verbinden.

JBL Authentics L8
De JBL Authentics L8 is vormgegeven in een houten design met een glanzende zwarte gitaar-kwaliteit afwerking. De speaker zorgt voor kwalitief studiogeluid met 96 kHz/24 bit. Het geweldige audiogeluid wordt geleverd met de nieuwste draadloze technologie om via AirPlay, DNLA en Bluetooth te streamen en optisch te verbinden.

Geluid in studiokwaliteit
De JBL Authentics L16 en JBL Authentics L8 zijn uitgerust met de laatste techniek op het gebied van audio. Ze zijn voorzien van authentieke materialen, geoptimaliseerde JBL transducers met lage en hoge frequentie en een hoogwaardig design. Het 24-bit / 96 kHz digitale signaalpad van de JBL Authentics speakers zorgt voor geluid in studiokwaliteit. De geluidssystemen reproduceren het geluid in CD kwaliteit met 44,1 kHz sample rate, 16 bits per sample. Opnamestudio’s werken met een 96 kHz sample rate, met 24 bits per sample. De JBL Authentics L16 en L8 ondersteunen hoge kwaliteit studiogeluid sample rate en bit dept. Het resultaat; een verbluffend audiogeluid in één behuizing die geschikt is voor elke muziekliefhebber.

Prijs en beschikbaarheid
JBL Authentics L16: is beschikbaar vanaf begin maart voor een adviesverkoopprijs van 999 euro.
JBL Authentics L8: is beschikbaar eind maart voor adviesverkoopprijs van 599 euro.

Kingston Digital lanceert dual-interface USB

TRENDnet lanceert AC1900 Wireless Router