in

Mika Distribution: Onkyo, Teac en Sennheiser

Vijf jaar geleden is Mika Distribution begonnen met de levering van Harman en JBL producten. Inmiddels uitgegroeid tot multi-brand-specialist in distributie naar zowel de Audio- en CE speciaalzaken als naar de grote retailers en e-tailers in de Consumenten Elektronica.

“Oplossingen bieden en meedenken met (en voor) de retailer heeft Mika Distribution BV. gebracht waar we nu zijn”, aldus de directeur Mike van Breugel. “Het uitbalanceren van het juiste assortiment is de sleutel geweest voor de groei die wij hebben doorgemaakt”.

De retailer heeft steeds minder tijd om zich met inkoop bezig te houden. Mika Distribution BV. vervult deze functie door de retailer een breed portfolio te bieden van sterke merken met de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Dit wordt ondersteund door een team van Account Managers die in dienst van de klant in staat is een juist assortiment neer te zetten en te onderhouden.

“Wij zijn dan ook trots dat onze visie is beloond en dat wij onlangs de merken Onkyo, Teac en Sennheiser tot ons assortiment hebben mogen toevoegen. Met deze merken zijn we nu nog beter in staat de retailer een totaal oplossing te bieden”.

Mika Distribution BV. heeft nu de volgende merken in haar portfolio:

Portable Audio: JBL / Harman Kardon / Pioneer
Home Audio: Klipsch / LG / Pioneer / Onkyo / Teac
Hoofdtelefoons: Sennheiser / Skullcandy / Pioneer
Opslag media: Western Digital

Neem contact op met onze binnendienst en laat u door een van onze collega’s voorlichten over de mogelijkheden en de kansen die Mika Distribution BV. u kan bieden. Bel 0252 428650 of mail naar info@mikadistri.nl.

De Phone Rescue biedt de oplossing

Chromecast nu beschikbaar in Nederland