in

DigiGames maart: The Lego Movie videogame en Titanfall

Genoeg vermaak op game gebied deze maand, 2 toppers die je niet mag missen zijn natuurlijk The Lego Movie videogame en Titanfall.

Titanfall
Titanfall speelt zich af in de nabije toekomst, in een afgelegen grensgebied dat wordt verscheurd door oorlog. Als speler beland je midden in een conflict tussen Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) en de ‘Militia’. De actie is snel en afwisselend. Je kunt rennen over muren in free running-stijl, indrukwekkende dubbele sprongen maken en Titans kapen. Doordat je afwisselend als piloot en Titan kunt spelen, kun je razendsnel van tactiek veranderen, aanvallen of vluchten, en de actie hoog in de lucht voortzetten.

Platforms: PC, Xbox One & Xbox 360
Lees hier de review op pu.nl


Lego Movie Videogame
In The LEGO® Movie Videogame nemen spelers de humoristische en actievolle rol van Emmet aan. Emmet is een doodgewoon LEGO minifiguur die ten onrechte wordt aangezien voor “The Special”, een personage die volgens de voorspelling de wereld kan redden van een kwaadaardige LEGO tiran. Spelers kunnen de ontzagwekkende kracht van de ‘Master Builders’ gebruiken om nieuwe buitengewone LEGO creaties te bouwen. Daarnaast kunnen spelers de rol van meer dan 90 speelbare, door de film geïnspireerde, karakters aannemen in 15 spannende levels. Dit wordt een authentieke LEGO ervaring zoals spelers nooit eerder beleefd hebben, met een compleet nieuwe LEGO animatiestijl die de beweging en het gevoel van de echte LEGO bouwsets evenaart.

Platforms: PC, PS3, Xbox 360, Xbox One, WII U, 3DS, PS Vita, PS4
Lees hier de review op pu.nl 

Waterbestendige Freecom Tough Speaker

BCC en Microsoft openen Windows XP-servicepunten op bijna zestig locaties in Nederland