in

Maak kennis met Google Play Music op Sonos

Luister waar dan ook ter wereld naar je favoriete muziek, nog sneller, nog eenvoudiger.

Sonos ontwikkelt software vanuit de overtuiging dat de mogelijkheden ongekend zijn. Mogelijkheden om het beste uit hardware te halen en mogelijkheden om de meest veelzijdige ervaring voor in huis te bieden. Deze overtuiging vormt de basis van onze visie. Sonos-producten zijn dan ook gemaakt als flexibele oplossingen die met de tijd meegroeien, net als onze software en partners.

Sonos blijft investeren in het luisteren naar en het bedienen van muziek in je huis, het bieden van verschillende muziekdiensten en het comfortabel luisteren naar muziek in verschillende kamers. Maar, wij zien ook een voordeel in het afspelen van muziek op Sonos rechtstreeks vanaf muziekdiensten die bijvoorbeeld op je smartphone staan en die je ook buitenshuis gebruikt. Om deze visie op mondiaal niveau tot leven te brengen, hebben wij een fantastische partner gevonden in Google Play Music. Samen hebben wij een muziekervaring gecreëerd die laat zien hoe media, apparatuur en sound samenkomen in huis.

Je kunt nu direct vanaf de Google Play Music-app op je Android-apparaat naar een Sonos-systeem streamen. Of je kunt Google Play Music toevoegen en direct streamen vanaf de Sonos-app naar elke Sonos-speler in huis.

Al je favoriete muziek op één plek:
· Combineer je eigen muziekbibliotheek – zelfs gekopieerde muziek en live-opnamen die je nog nooit eerder hebt gestreamd – met je Google Play Music-account en speel je al je favoriete muziek vanaf één plek, naar elke kamer in je huis.
· Creëer een online persoonlijke muziekcollectie tot wel 20.000 nummers.
· Kies uit meer dan 20 miljoen nummers en dit zonder advertenties.

Naar je favoriete muziek luisteren , nu nog sneller en flexibeler:
· Geniet van alle functies op je Google Play Music-app door muziek in hifi-geluid direct vanaf je Android-apparaat op Sonos af te spelen.
· Gebruik de Google Play Music-app, zet een ander nummer in elke kamer aan en bedien het volume binnen de app.
· Wil je toegang tot al je muziekdiensten en deze bedienen in meerdere kamers tegelijk, gebruik dan de Sonos-app en stream al je favoriete muziek naar elke kamer.

Google Play Music is nu beschikbaar op Sonos in 25 landen wereldwijd. Direct beginnen? Selecteer dan Google Play Music in het servicesmenu in je Sonos-app en meld je aan met je Gmail-adres. Android-gebruikers streamen rechtstreeks naar Sonos vanaf de Google Play Music-app op hun tablet of telefoon.

*Voor meer informatie en beschikbare landen, ga je naar: http://blog.sonos.com/news/now-playing-google-play-music-on-sonos


Een nieuwe start voor Loewe

Galaxy S5 in Nederland gearriveerd