in

Galaxy S5 in Nederland gearriveerd

Het was dringen geblazen, vrijdagochtend 11 april op de Lijnbaan in Rotterdam. Bij de vestiging van T-Mobile werd de allereerste GALAXY S5 van Nederland uitgereikt door Kevin Lee, President van Samsung Benelux.

Vanaf nu wordt de 5e generatie van de GALAXY S aangeboden via alle bekende verkoopkanalen.

“De GALAXY S5 is ontworpen vanuit de gedachte om het moderne leven zo comfortabel mogelijk te maken,” zei Kevin Lee. “Van de geavanceerde camera tot de megasnelle connectiviteit; van de innovatieve fitnesstools tot de doorontwikkelde veiligheidsfeatures – alles aan de GALAXY S5 is erop gericht het leven van mensen te veraangenamen.”

De roem van de GALAXY S5 was het device al vooruit gesneld en op de Lijnbaan klonk een opgewonden buzz. Bij aanschaf krijgen snelle beslissers een cadeaupakket ter waarde van € 400, bestaande uit abonnementen en mobiele services die de GALAXY S5 experience optimaliseren.

Direct aansluitend op de overhandiging van de eerste GALAXY S5 werd op het Beursplein een Samsung S Health Experience Store geopend. In de Store focust het merk op het thema ‘modern leven & gezondheid’, met speciale aandacht voor de feature S Health 3.0* op de GALAXY S5 en de stijlvolle fitnessgadget de Samsung Gear Fit.

*S Health 3.0 (“S Health”) is bedoeld voor gezondheids- en fitnessdoeleinden en niet om te worden gebruikt voor de diagnose van ziekten of andere aandoeningen of voor het genezen, verzachten, behandelen of voorkomen van ziekten.

Maak kennis met Google Play Music op Sonos

Internet groter voor adverteerders dan televisie