in

Canon ontvangt vier onderscheidingen tijdens de TIPA Awards 2014

Canon maakt vandaag bekend dat de onderneming vier onderscheidingen heeft ontvangen van de Technical Image Press Association (TIPA) – een van ‘s werelds toonaangevende foto-imaging en persverenigingen.

De TIPA Awards gaan naar de beste imaging-producten die in de afgelopen 12 maanden zijn geïntroduceerd en in 2014 werd Canon opnieuw onderscheiden voor technische innovaties binnen haar brede productportfolio. Canon ontving de volgende awards:

• Best DSLR Advanced: Canon EOS 70D
• Best Expert Compact Camera: Canon PowerShot G1 X Mark II
• Best Professional DSLR Lens: Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1. 4x
• Best Imaging Innovation: Canon Dual Pixel CMOS AF

De TIPA-jury bestaat uit redacteuren van 29 internationaal bekende magazines voor fotografie en imaging: de leden zijn actief in 16 landen, verspreid over vijf continenten. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst bespreekt de jury de meest recente imaging-producten en schenkt aandacht aan een reeks factoren – van innovatie en design tot overall productkwaliteit – om de allerbeste producten en technologieën te selecteren en te onderscheiden.

“Wij zijn opnieuw vereerd met deze TIPA-onderscheidingen; ze zijn het bewijs van Canon’s permanente streven naar innovatie en superieure productkwaliteit voor alle productassortimenten,” zegt Steven Marshall, Marketing Director voor Consumer Imaging bij Canon Europe. “Wij zijn actief bezig grenzen te verleggen van wat mogelijk is in imaging en dagen onszelf constant uit onze community van fotografen – van enthousiaste consumenten tot professionals – voor hun toepassingen de beste producten te bieden. De onderscheidingen die de TIPA-jury vandaag heeft toegekend, laten zien dat onze inspanningen succesvol zijn.”

Netgear deelt acht partnerprijzen uit tijdens Cupido’s Partner Event

Win een VIP Masterclass Tour ‘Turn ambition into reality’