in

Een nieuwe definitie van groot

AOC lanceert 28 inch MVA-monitoren – AOC lanceert zijn eerste twee monitoren van 28 inch (71,1 cm).

De m2870Vhe en de m2870Vq beschikken over extra grote 16:9-MVA-panelen met Full HD-resolutie, een brede kijkhoek en een hoge lichtsterkte. De rijke kleuren, het hoge contrast en de snelle reactietijden maken deze twee schermen ideaal voor zowel professionele werkzaamheden als voor multimedia en games. Beide modellen worden geleverd met een breed scala aan aansluitingsmogelijkheden en andere handige functies. Zo beschikt de m2870Vq zelfs over een extra DisplayPort-aansluiting en stereospeakers.

Perfecte kleuren op indrukwekkende schaal
Met de m2870Vhe en de m2870Vq, de twee nieuwe modellen uit de Value Line, betreedt AOC het jonge marktsegment van 28”-monitoren (71,1 cm). Dankzij MVA-paneeltechnologie bieden de extra grote 16:9-breedbeeldschermen rijke, levendige kleuren op het scherm, met een zeer hoog contrast van 3000:1. Daarmee zijn de monitoren ideaal voor veeleisende professionals, bijvoorbeeld bij designprogramma’s waarvoor een hoge kleurechtheid nodig is, zelfs bij brede kijkhoeken van tot wel 178°. Met een snelle reactietijd van slechts 5 ms zijn de twee Full HD-schermen ook ideaal voor razendsnel entertainment. Games en films komen op de grote 28”-schermen volledig tot leven. Ook voor dagelijkse kantoortaken, zoals het bewerken van grote spreadsheets en het uitvoeren van programma’s op meerdere schermen werkt deze monitor een stuk aangenamer. In al deze gevallen zorgt de hoge lichtsterkte van 300 cd/m² voor helder beeld, zelfs in ruimtes met veel omgevingslicht.

Een breed scala aan aansluitingen en functies
De beide modellen zijn uitgerust met D-Sub-, DVI-, en HDMI-aansluitingen, zodat er zowel analoge als digitale apparaten op kunnen worden aangesloten. De m2870Vq beschikt daarnaast over een extra DisplayPort-aansluiting en over stereospeakers. Een aantal slimme programma’s zorgt bovendien voor een nog betere gebruikservaring. Zo maken “e-Saver” en “Eco Mode” gebruik van slimme beeldmodi om het energieverbruik terug te dringen, en kunnen via i-Menu de monitorinstellingen eenvoudig worden aangepast met de muis. Met “Screen+” kan de gebruiker optimaal profiteren van het grote 28”-scherm door het op te delen in maximaal vier afzonderlijke schermen die via sneltoetsen op het toetsenbord toegankelijk zijn.

Duurzaamheid en service
De beide modellen zijn uitgerust met energiezuinige LED-achtergrondverlichting en voldoen aan strenge duurzaamheidseisen als TCO 6.0 en Energy Star 6.0. AOC geeft op zijn monitoren een garantie van drie jaar, inclusief een vervangservice op locatie.

De nieuwe modellen zijn vanaf nu verkrijgbaar. De adviesprijs van de m2870Vhe en de m2870vq bedragen respectievelijk € 259 en € 269.

Netgear deelt acht partnerprijzen uit tijdens Cupido’s Partner Event

Win een VIP Masterclass Tour ‘Turn ambition into reality’