in

Meer geluid, meer functies, meer kleuren

Vandaag lanceert Pioneer twee gloednieuwe bluetoothspeakers.

Beide systemen pakken uit met geavanceerde specificaties en functies, waaronder Near Field Communication (NFC) om ze eenvoudig te koppelen aan bluetoothapparaten. Ook van de partij zijn een ingebouwd Lightning-docking station (XW-BTS7) en een herlaadbare batterij die tot 10 uur muziekplezier levert (XW-BTSP1).

XW-BTS7 – Bluetoothspeaker met NFC en Lightning-docking station
Goed verborgen in de elegante houten behuizing met een authentieke look schuilt een krachtig bluetoothgeluidssysteem van 2 x 15 W. Dit systeem is uitgerust met Near Field Communication (NFC), waardoor je het in een mum van tijd verbindt met een smartphone of tablet met bluetooth. Maar bluetooth is maar een van de vele manieren om muziek af te spelen op de XW-BTS7.

Bovenaan bevindt zich een docking station met Lightning-poort voor een iPhone of iPod. Ideaal om muziek te streamen terwijl de iPhone of iPod wordt opgeladen. Achteraan zit een USB-poort om andere apparaten met muziek erop aan te sluiten op de XW-BTS7. Via deze poort wordt het apparaat ook opgeladen. Bovendien is er een 3,5 mm aux-ingang voorzien.

Dankzij de krachtige basgeluiden, levensechte stemweergaven en sprankelende hoge tonen klinkt dit 2 x 77 mm full range geluidssysteem veel krachtiger dan je op het eerste gezicht zou vermoeden.

De XW-BTS7 is beschikbaar in het bruin en lichte eik. Een kleine, gebruiksvriendelijke afstandsbediening zit mee in de doos.

XW-BTSP1 – Bluetoothspeaker met NFC en herlaadbare batterij
Het XW-BTSP1 bluetoothgeluidssysteem mag dan wel compact zijn, het blinkt uit in elegantie. Dankzij zijn afmetingen van ongeveer 200 x 77 x 72 mm (b x h x d) is het de perfecte reispartner. Beter nog: de herlaadbare batterij biedt tot 10 uur ongestoord luisterplezier. Voor onmisbare beats tijdens een nachtelijke beachparty of op de achtergrond tijdens computerwerk overdag … de XW-BTSP1 is altijd een graag geziene gast.

Dankzij de ingebouwde Near Field Communication (NFC) was het nog nooit zo eenvoudig om de XW-BTSP1 aan een smartphone of tablet met bluetooth te koppelen. Slechts enkele seconden geduld en de eerste muzieknoten beginnen al te spelen.

Binnenin levert de stereoversterker 2 x 4 W aan de 2 x 38 mm full range luidsprekers. Een bijkomende passieve radiator zorgt op zijn beurt voor diepe en stevige bastonen. Het resultaat is een krachtig, rijk en gedetailleerd geluid voor een muziekweergave zonder vervorming.

De micro-USB-poort dient om de batterij te herladen of als AC-ingang (wisselstroomadapter met verwijderbare EU/VK-stekkers inbegrepen). Externe audio-apparaten kun je dan weer aansluiten via een 3,5 mm analoge stereo-ingang.

Het stijlvolle, gebogen ontwerp is beschikbaar in drie trendy kleurcombinaties: wit en zilver, wit en groen of zwart en zilver.

De XW-BTS7 en de XW-BTSP1 bluetoothspeakers zijn beschikbaar vanaf eind juni.
Gemiddeld vastgestelde verkoopprijzen :

XW-BTS7 149€
XW-BTSP1 89€

devolo wifi-spreekuur, eerste hulp bij contactproblemen

Stellar Data Recovery tijdens ICTVakdag Jaarbeurs Utrecht