in

Crowdfunding project vandaag van start – StashGo4

Nederlandse ontwerpers lanceren unieke multi-charger via crowdfunding platform Indiegogo. USB multi-charger StashGo4 laadt 4 mobiele devices tegelijk.

Het Nederlandse designbureau GBO start maandag 28 april met een crowdfunding project bij Indiegogo, om geld op te halen voor de productie van de veelzijdige StashGo4 oplader. De StashGo4 is tegelijkertijd een opbergsysteem en een laadstation voor mobiele apparaten, waarmee vier apparaten tegelijk kunnen worden opgeladen via een USB-aansluiting. Deze multi-charger heeft een geïntegreerde standaard maar kan bovendien aan de muur worden bevestigd. Twee tablets en twee smartphones, maar ook drie smartphones en één tablet kunnen zo netjes opgeborgen laden zonder een wirwar van snoeren in beeld. De StashGo4 is volgens de bedenkers onmisbaar in elke omgeving waar meerdere mobiele apparaten worden gebruikt en de makers hopen via Indiegogo de benodigde support te krijgen om de wereld van al die rondslingerende tablets, smartphones en allerlei laders te bevrijden.

Intelligent design
StashGo4 is een multi-charger waar 4 apparaten tegelijkertijd in kan worden opgeborgen terwijl ze simultaan opladen. De 4 USB-poorten hebben een ingebouwd intelligent systeem om de stroomtoevoer te balanceren, zodat de maximale voeding wordt aangeboden die nodig is per poort. De StashGo4 is gebouwd met Apple’s hoge maatstaven in het achterhoofd, maar geschikt voor elke tablet of smartphone. De designers van GBO hebben al meerdere design awards op hun naam staan en ook de StashGo4 is een toonbeeld van functioneel design, gecombineerd met de hoogste kwaliteit elektronica.

Functioneel
Door middel van de ingebouwde standaard kun de StashGo4 rechtop worden gezet, waardoor er ruimte wordt bespaard op kasten of bureaus. Bovendien kan het apparaat met de meegeleverde wandsteun aan de muur bevestigd worden. De StashGo4 geeft duidelijke informatie over de laadtoestand via vier indicatielampjes, die rood zijn tijdens het opladen en groen wanneer de apparaten volledig zijn geladen.
Dankzij het ingebouwde voedingsblok kan de StashGo4 met een standaard netsnoer worden aangesloten op het stopcontact. Wanneer alle digitale voedingvreters in de StashGo4 zitten is er geen kabel te zien, behalve de enkele draad naar het stopcontact.

Bring your own cable
StashGo4 is gemaakt voor iPads en iPhones, maar kan vrijwel elke andere tablet en smartphone opbergen en laden. De vier standaard USB poorten en het kabelgeleidingssysteem maken het mogelijk om vrijwel elke USB kabel die bij een smartphone of tablet zit te gebruiken. Gewoon de kabel van het product gebruiken is ook met de Nederlandse gedachte om kosten te besparen. Zo krijgt ‘bring your own device’ opeens een extra dimensie.
StashGo4 is ook uniek omdat de meeste hoesjes die consumenten om hun tablet en smartphone gebruiken ter bescherming, gewoon om het apparaat kunnen blijven zitten.

Over GBO:
GBO ontwerpt en produceert producten voor diverse A-merken. Eerder introduceerde GBO samen met MacFan reviewer Albert Zeeman een functionele standaard voor hoofdtelefoons: de StashHead. De StashHead wordt verkocht bij verschillende CE winkels in tien verschillende landen.

devolo wifi-spreekuur, eerste hulp bij contactproblemen

Stellar Data Recovery tijdens ICTVakdag Jaarbeurs Utrecht