in

Mede8er 5 jaar…

Mede8er viert in mei het 5 jarig bestaan met de lancering van de MED450X2S en diverse acties op de X3D modellen.

Ter eren van het vijfjarig bestaan van Mede8er zal er in mei een exclusief model gelanceerd worden, de MED450X2S. Daarnaast wordt het 5 jarig bestaan gevierd door diverse acties op de huidige X3D modellen.

Mede8er, specialist in het produceren en ontwikkelen van mediaspelers lanceert in de maand mei een exclusief model, de MED450X2S. Deze compacte mediaspeler bied voor een zeer lage prijs de mogelijkheid om als gebruiker de meest gangbare mediabestanden af te spelen vanaf een interne HDD, Netwerk, externe USB HDD of vanaf een SD kaart. De MED450X2S is voorzien van unieke Mede8er functies als de Movie & TV Series Scraper waarmee al uw films worden voorzien van de juiste cover-art en film informatie, zonder het gebruik van een PC. Muziekliefhebbers worden bediend met de Mede8er JukeBox, waarmee u eenvoudig zoekt in uw muziekbibliotheek op Genre, Artiest en Titel. De JukeBox werkt overigens ook voor al uw films. De MED450X2S beschikt over Internet Radio, Web Browser en wordt geleverd met een backlight verlichtte afstandsbediening .
De MED450X2S wordt geleverd met een 1TB of 2TB HDD, daarnaast is er ook een variant met ingebouwde 802.11n Wi-Fi module.

Gedurende de mei maand zullen er vanuit Mede8er diverse acties opgezet worden, om het vijfjarig bestaan te vieren, ga voor meer informatie en verkooppunten naar www.mede8er.nl

Over IBDL
IBDL is een van Europa’s grootste importeur en distributeur op het gebied van mediaspelers. Vier merken worden door IBDL verspreid als exclusieve vertegenwoordiger in Europa; Mede8er, Dune HD, Little Black Box en Zappiti. IBDL is eigenaar van het merk Mede8er voor Europa en in zeer korte tijd zijn de Mede8er producten verspreid in meer dan 30 Europese landen, IBDL is een van de eerste partners in Europa voor het importeren van de Dune HD apparaten naar Europa voor de Benelux regio. Deze lange termijn samenwerking heeft gebracht IBDL de Exclusive Dune HD vertegenwoordiging in Europa sinds oktober 2013. www.ibdl.nl

Stellar Data Recovery tijdens ICTVakdag Jaarbeurs Utrecht

Speel al je favoriete mediabestanden af op je TV