in

TomTom Traffic nu beschikbaar voor de gehele nieuwe TomTom GO-serie

Nieuwe TomTom GO 40, 50 en 60 gelanceerd.

TomTom maakt real-time verkeersinformatie voor meer autorijders beschikbaar met de introductie van de TomTom GO 40, 50 en 60. Alle TomTom GO apparaten beschikken nu over Lifetime TomTom Traffic, waardoor autorijders elke dag zo snel mogelijk op hun bestemming aankomen.

De TomTom GO-toestellen combineren real-time verkeersinformatie met routing technologie, die bestuurders altijd de snelste weg biedt. TomTom Traffic dekt alle wegen en combineert data van miljoenen autorijders voor de meest accurate verkeersinformatie. De informatie is dermate nauwkeurig dat deze exacte de start en het einde van een file kan aangeven.

“De TomTom Go is een reisgenoot voor iedere autorijder die zich door de verkeersdrukte moet worstelen”, zegt Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom Consumer. “Met deze nieuwe TomTom Go-serie vergroten we de beschikbaarheid van TomTom Traffic nog meer. Het is ons doel om nog meer bestuurders te helpen bij het vermijden van files en zo sneller op hun bestemming aan te komen.”

De TomTom GO 40, 50 en 60 zijn voorzien van een one-touchscreen, uitgebreide interface, simpele interactie, 3D kaarten, EasyPort Mount en Lifetime Maps. Men kan kiezen uit een 4-, 5- of 6-inch scherm.

De TomTom GO’s zijn verkrijgbaar online en in de winkel vanaf €159,95

 

Wat?! Mystery Shopper beoordeelt verkoper met cijfer 1

Komen de 1- en 2 eurocentjes terug?