in

Copaco breidt 2tCloud portfolio uit met F-Secure Protection Service for Business

Distributeur Copaco en F-Secure hebben een overeenkomst gesloten voor de distributie van F-Secure Protection Service for Business via het 2tCloud platform van Copaco. Hiermee breidt Copaco haar cloud services aanbod verder uit.

Met Protection Service for Business (PSB) kunnen ICT-dienstverleners end-point security voor laptops, desktops, servers, tablets en mobiele apparaten als dienst aan hun eindklanten leveren. Het platform is uitermate geschikt om de security van de eindklant te managen en ervoor te zorgen dat de zakelijke gebruiker optimaal beschermd is. Partners kunnen deze security as a service oplossing aanbieden als een opzichzelfstaande dienst of in combinatie met andere 2tCloud diensten via één centrale portal.

Aart Jonkers, Corporate Business Manager Benelux F-Secure, over het partnership: “2tCloud is voor ons een ideaal platform om ons bereik in de mkb-markt verder te vergroten. Het platform stelt ICT-leveranciers in staat de oplevering en facturatie van hun security diensten volledig te automatiseren. Met Protection Service for Business bieden we 2tCloud partners een oplossing die naadloos aansluit op de trend dat mkb-bedrijven meer willen focussen op hun belangrijkste activiteiten en op IT-vlak graag ontzorgd worden. Het PSB-platform is voor 2tCloud partners een ideale manier om hun zakelijke klanten meer toegevoegde waarde te bieden, doordat security als managed service aangeboden kan worden.”

Harold Bax, Director Business Development Copaco: “F-Secure is al jaren een toonaangevende leverancier van beveiligingsoplossingen voor onder andere mobiele apparatuur aan telecom operators. De oplossingen van F-Secure bieden onze partners de mogelijkheid om beveiligingsoplossingen te leveren via één centraal systeem en deze als een managed service aan te bieden aan hun eindklanten.” De 2tCloud zelfservice portal biedt uitgebreide mogelijkheden om de beveiliging van klanten te monitoren, proactief te beheren en te verbeteren. Voor eindklanten die het operationeel beheer liever zelf in handen hebben, kan de dienst eenvoudig in licentievorm verkocht worden.

Consumentenelectronica op de weg terug? (video)

Mediamerken stijgen 66 procent in bereik via mobiel