in

Raad mee en win een 60-inch Sharp Quattron Pro-TV #SeeTheUnseen

Ter gelegenheid van de lancering van haar Quattron Pro TV’s (met een 2,5 maal hogere resolutie dan die van Full HD-collega’s) heeft Sharp Europe vier zeer gedetailleerde close-up foto’s gemaakt in samenwerking met David Maitland, microscopisch fotograaf.

Ter gelegenheid van de lancering van haar Quattron Pro TV’s (met een 2,5 maal hogere resolutie dan die van Full HD-collega’s) heeft Sharp Europe vier zeer gedetailleerde close-up foto’s gemaakt in samenwerking met David Maitland, microscopisch fotograaf. Sharp zal de komende vier weken iedere week een andere foto plaatsen op haar officiële blog, humansinvent.com/” target=”_blank”>Humans Invent. Fans worden uitgedaagd mee te raden naar de #SeeTheUnseen-foto op Facebook en Twitter. Sharp stelt vier 60-inch Quattron Pro Smart LED-TV’s ter beschikking die de fans hiermee kunnen winnen.

Meedoen
Om kans te maken op de TV’s moeten deelnemers op Facebook of Twitter delen wat zij denken te zien op de microscopische foto. Elke week zal Sharp een winnaar bekendmaken en een nieuwe foto publiceren. De deelnemers mogen vanuit heel Europa meeraden en zo vaak als ze willen, zolang ze maar de hashtag #SeeTheUnseen vermelden. Naarmate de week vordert zal Sharp via twitter (@SharpEurope) en Facebook aanwijzingen geven over de foto.

 

Geniet van een rijker geluid van uw flatscreen met de Sound Bar-steun van Vogel’s

Het gezicht van de gemiddelde gamer onthuld