in

Transcend JetDrive Lite

Uitbreidingskaarten voor een directe opslaguitbreiding van MacBook laptops

Transcend kondigt met trots de lancering aan van haar JetDrive™ Lite Series uitbreidingskaarten gericht op MacBook Pro® met Retina® display en MacBook Air® gebruikers. Met vier verschillende modellen in de capaciteiten 64GB en 128GB, zijn Transcend’s nieuwe JetDrive Lite kaarten op maat gemaakt voor een perfecte aansluiting met elk specifiek model. Daarnaast bieden ze een gemakkelijke oplossing om de beschikbare media opslag te vergroten.

Strak ontwerp, grote opslagcapaciteit
Met een substantiële hoeveelheid opslagruimte, bieden Transcend’s JetDrive Lite uitbreidingskaarten veel ruimte aan voor het opslaan en dragen van documenten, foto’s, films, muziek en het maken van een back-up. De 128GB kaart kan bijvoorbeeld meer dan 60.000 hoge resolutie foto’s, 32.000 MP3 nummers, 32 uur Full HD video of een onbeperkt aantal documenten opslaan. Bovendien steekt de onopvallende JetDrive Lite niet uit het kaartslot van een compatibele MacBook Pro met Retina display of MacBook Air en kan het dienen als on-the-go opslag.

Gegarandeerde prestaties
Vervaardigd met betrouwbare, hoge level MLC NAND flash chips, bieden de JetDrive Lite uitbreidingskaarten razendsnelle lees- en schrijfsnelheden tot respectievelijk 95MB/s en 60MB/s. Deze uitstekende prestaties vertalen zich in een snellere gegevensoverdracht, ongeacht de bestandsgrootte; vooral erg nuttig voor fotografen, video-editors en grafische vormgevers die werken met extreem hoge resolutie afbeeldingen en video’s.

Robuust en duurzaam
Transcend’s JetDrive Lite uitbreidingskaarten zijn uitgerust met ingebouwde ECC (error correction code), voor een automatische foutcorrectie van data, en maken gebruik van een geavanceerde wear-leveling algoritme voor een lange levensduur en consistente werking. Bovendien zijn de JetDrive Lite kaarten vervaardigd met behulp van een speciale COB (Chip-on-Board) techniek waardoor ze volledig bestand zijn tegen stof en water.

Prijzen en garantie
De JetDrive Lite Series uitbreidingskaarten zijn verkrijgbaar in de capaciteiten 64GB (€39,-) en 128GB (€69,-). Alle Transcend geheugenkaarten zijn volledig getest op compatibiliteit en betrouwbaarheid, en worden ondersteund door Transcend’s gerenommeerde Limited Lifetime Warranty.

Voor meer informatie over de JetDrive Lite Serie, verwijzen wij u graag naar de Transcend website.

MacBook Pro, MacBook Air en Retina zijn handelsmerken van Apple Inc.

 

Het gezicht van de gemiddelde gamer onthuld

Game Mania brengt digitale PlayStation content op de winkelvloer