in

mophie komt naar Nederland

Introductie eerste iPhone 5-hoes met geheugen, voeding én bescherming. Lancering mophie space pack in Nederland op maandag 2 juni 2014

mophie® is in de Verenigde Staten het bestverkopende merk van mobiele-telefoonhoezen met batterij. 2moso is al sinds de oprichting van mophie distributeur in de Benelux en zal binnenkort mophie space pack introduceren – ’s werelds eerste smartphonehoes met ingebouwd geheugen voor je iPhone 5s/5. Naast dit extra geheugen verdubbelt de mophie space pack je accu door een volledige lading met zich mee te dragen. Handig, want zo heb je nog meer documenten, video’s, muziek en foto’s bij de hand.

De mophie space pack is er in een versie met 16GB en 32GB. Hierdoor hoef je de komende tijd geen foto’s meer te wissen om ruimte te maken voor nieuwe, een laptop mee te nemen om een presentatie te laten zien of zonder entertainment te zitten tijdens een lange vlucht. Om dit alles te faciliteren, heeft mophie een gratis iOS-app: Space. Zo beheer je alles wat er opgeslagen staat eenvoudig en ben je niet afhankelijk van netwerk- of wifi-toegang – hij werkt altijd.

Meer weten over deze fijne gadget? Houd dan je mailbox rond 2 juni aanstaande extra in de gaten.

Over 2moso:
Als dé distributeur van accessoires van wereldklasse voor mobiele elektronica binnen de Benelux is 2moso kieskeurig in het opnemen van nieuwe merken en stelt hieraan hoge eisen. Door de hoogwaardige kwaliteit van haar merken en producten heeft 2moso veelal het exclusieve merkrecht om resellers en retailers binnen de Benelux te bedienen. Inmiddels vertegenwoordigt 2moso een groot aantal gerenommeerde merken van over de gehele wereld binnen Nederland, België en Luxemburg. 2moso richt zich met haar activiteiten op de Apple-, smartphone- en tabletmarkt, de sportmarkt, het B2B-segment en op Lifestyle.

Het gezicht van de gemiddelde gamer onthuld

Game Mania brengt digitale PlayStation content op de winkelvloer