in

mophie space pack

Eerste iPhone 5/5s-hoes met geheugen, voeding en bescherming. mophie space pack eerste smartphonehoes met batterij en 16 of 32 GB extra geheugen

2moso, al sinds de oprichting van mophie® de distributeur in de Benelux, introduceert de mophie space pack in de Benelux. Dit is ’s werelds eerste smartphonehoes met ingebouwd geheugen voor je iPhone 5/5s. Naast dit extra geheugen verdubbelt de mophie space pack je accu door een volledige lading met zich mee te dragen. Handig, want zo heb je én altijd batterij én nog meer documenten, video’s, muziek en foto’s bij de hand. mophie is in de Verenigde Staten het bestverkopende merk van mobiele-telefoonhoezen met batterij.

De mophie space pack is er in een versie met 16 GB en 32 GB. Hierdoor hoef je de komende tijd geen foto’s meer te wissen om ruimte te maken voor nieuwe, een laptop mee te nemen om een presentatie te laten zien of zonder entertainment te zitten tijdens een lange vlucht. Om dit alles te faciliteren, heeft mophie een gratis iOS-app: Space. Zo beheer je eenvoudig alles wat er opgeslagen staat en ben je niet afhankelijk van netwerk- of wifi-toegang – hij werkt altijd.

space pack – de specificaties
· Gebruikers maken op de space pack een back-up van al hun foto’s en video’s op de iPhone Camera Roll. Zo komt er op de iPhone 5/5s ruimte vrij voor apps en andere bestanden.
· Muziek en films zijn op de space pack op te slaan en af te spelen via de Space-app. Streamen hoeft niet meer.
· Het eenvoudige bestandsbeheer zorgt voor snelle toegang tot duizenden bestanden opgeslagen op de space pack.
· Met AirPlay®-integratie verzenden gebruikers eenvoudig documenten, foto’s en films naar een tv, monitor of speaker met een geschikt AirPlay Device.
· Met AirDrop®-integratie verzenden gebruikers eenvoudig bestanden naar andere iOS devices.
· Space ordent alle bestanden op je space pack automatisch in Collections. Collections sorteert op bestandstype, ongeacht de mappenstructuur. Dit biedt gebruikers de meest intuïtieve manier van interactie met elk bestandstype.
· Op de space pack is elk bestandstype op te slaan en te beheren.
· Compleet bestandsbeheer vanaf een computer.
· Met de space pack kunnen gebruikers hun iPhone 5/5s opladen en synchroniseren vanaf hun computer.
De mophie space pack is beschikbaar voor 149,99 euro (16 GB) en 179,99 euro (32 GB) incl. btw.

Meer informatie over de mophie space pack is te vinden op www.mophie.com/spacepack. Volg mophie op Facebook, Twitter en Instagram voor de laatste nieuwtjes over alle mophie-producten.

Snelste D-Link Wireless AC-router DIR-880L creeert de ultieme WiFi-ervaring

LG presenteert ideale opstelling voor het wereldkampioenschap