in

Lenovo biedt nieuwe budgetvriendelijke ThinkServer rack voor het MKB

Lenovo lanceert vandaag de ThinkServer RS140, een krachtig, betaalbaar instapmodel van een single processor 1U rack server, vooral geschikt voor het MKB en voor werken op afstand.

De ThinkServer RS140 is verkrijgbaar met verschilende soorten processors zoals de nieuwste generatie Intel® Xeon® E3-1200 v3 series processors, aanpasbare opties en Intel® AMT™ 9.0 voor beheer op afstand. Deze zeer veelzijdige rack server biedt plaats aan meerdere workloads,maar ook aan opzichzelfstaande applicaties voor retail, betere samenwerking en slimmere IT infrastructuur.

De ThinkServer RS140 biedt een ruime verzameling aan standaard functies en uitbreidingsmogelijkheden, onmisbaar voor flexibel gebruik in verschillende omgevingen. De RS140 ondersteunt de hele lijn van Intel Xeon E3-1200 v3 series processors met geïntegreerde grafische verwerking, perfect voor date center edge systemen die media, games en andere grafisch intensieve webcontent streamen. De RS140 biedt ruimte voor tot 32GB RAM en 8TB interne opslag. Daarnaast is de server uitgerust met een PCIe x8 Gen 3 sleuf van volledige hoogte, halve lengte voor optionele RAID-bescherming of uitbreiding van het netwerk. De ThinkServer RS140 is slechts 16,2 inch diep en kan daardoor geplaatst worden in kleine ruimten als meterkasten of een rack van twee rijen.

De ThinkServer RS140 is vanaf nu verkrijgbaar voor aan adviesprijs van € 445,-

Activision kondigt next-gen line-up aan tijdens E3 Expo 2014

Sigma introduceert dp2 Quattro camera