in

Copaco is Huawei’s Beste Europese Enterprise Distributeur 2014

Namens Copaco heeft Sacha Wingers voor de tweede keer de prijs voor ‘Best Western European Enterprise Distributor 2014’ in ontvangst mogen nemen uit handen van Lida Yan (President Huawei Enterprise Business Group) tijdens het jaarlijkse Huawei Channel Event in Rome. Ook in 2013 wist Copaco deze prijs al in de wacht te slepen.

Sacha Wingers, Business Director, is erg blij met deze waardering: “Wij zien deze prijs als een erkenning voor ons werk. Dat wij deze prijs nu voor het tweede jaar op rij winnen, maakt het natuurlijk extra bijzonder. De afgelopen jaren heeft Copaco flink geïnvesteerd in het merk Huawei. Uiteraard zouden we dit niet gerealiseerd hebben zonder de intensieve samenwerking met onze Huawei resellers; zij vormen het belangrijkste onderdeel van dit succes.”

“Copaco is in 2014 opnieuw uitgeroepen tot ‘Best Western European Distributor’ vanwege hun commitment ten aanzien van Huawei. Dit resulteerde in een fantastisch groeiresultaat in vergelijking met het afgelopen jaar”, aldus David Bosch, Channel Director bij de Enterprise divisie van Huawei in Nederland. “We zien de resultaten van onze resellers sterk toenemen in met name de domeinen IP en IT, mede dankzij de inzet van Copaco. We verwachten dat deze groei in 2014 verder doorzet.”

Lenovo biedt nieuwe budgetvriendelijke ThinkServer rack voor het MKB

Laad tot 4 tablets tegelijk op