in

De ARCHOS 50c Oxygen is nu beschikbaar

Met de Octo-Core processor brengt hij een ongeëvenaarde kracht voor slechts 199 euro en geeft toegang tot veeleisende applicaties.

ARCHOS annonceert de beschikbaarheid van de ARCHOS 50c Oxygen. Met zijn agressieve prijsstelling geeft deze krachtige smartphone toegang tot Android’s beste applicaties en focust op belangrijke kenmerken van de huidige mobiele markt.

De kracht van Android™
Met de krachtige 1.7GHz Octo-Core processor, biedt de 50c Oxygen een geavanceerde en soepele gebruikerservaring. Het 5” IPS HD scherm met slanke en moderne design maken de gebruikerservaring compleet.
“De smartphone markt wordt niet meer beperkt tot alleen de bekende grote merknamen en ook de grote merknamen bepalen niet meer de kracht van de markt”, aldus Loïc Poirier, ARCHOS CEO. “De prijs- en prestatie verhouding is nog nooit zo aantrekkelijk geweest en onze klanten zijn de grote winnaars van deze evolutie.”

Veelzijdigheid in zijn gebruik
Behalve het standaard gebruik is de ARCHOS 50c Oxygen ontworpen voor de laatste wensen aan mobiel gebruik: :
• Flexibiliteit met zijn complete toegang tot Google applicaties waaronder Google Play en haar miljoenen applicaties.
• Combinatie van de zakelijke/privé omgeving door de dual-SIM ondersteuning (H+ compatible)
• Multimedia met zijn 8MP camera (1080p encoding en decoding) en zijn 5” IPS HD scherm
• Mogelijkheid om de opslag uit te breiden met een micro SD kaart tot 64Gb.

Geniet van HD met de ARCHOS 50b Oxygen
Naast de 50C Oxygen annonceert ARCHOS de ARCHOS 50b Oxygen, deze is vanaf vandaag beschikbaar vanaf € 149. Deze biedt een diep zwart 5” IPS HD scherm, een 8 MP camera (1080p encoding en decoding) met een 1.3GHz quad-core processor. Voor meer informatie over ARCHOS complete assortiment van smartphones, tablets en connected objects, bezoek ons op www.archos.com.

Aantal iDEAL-betalingen weer gestegen (+21%)

Nederland spaart massaal via spaarsystemen