in

Avnet Technology Solutions NetApp-distributeur van het jaar

Avnet Technology Solutions is voor de derde keer op rij benoemd tot NetApp-distributeur van het jaar.

Dat werd bekend gemaakt tijdens de jaarlijks terugkerende NetApp Channel KickOff. Tijdens deze bijeenkomst blikt NetApp met zijn partners terug op het afgelopen jaar en wordt er vooruitgekeken naar het aankomende jaar. Daarnaast worden tijdens de kickoff verscheidene partners beloond voor hun inzet voor NetApp. Avnet Technology Solution sleepte de ‘Distribution Award FY14’ in de wacht.

Uit het feit dat Avnet Technology Solutions deze award voor de derde maal op rij toebedeeld kreeg, blijkt dat de structurele samenwerking zeer gewaardeerd wordt door NetApp. Bas Peters, Channel Manager NetApp Nederland, vertelt: “De enorme omzetgroei die Avnet realiseerde in 2013 hebben zij ook dit jaar weten te continueren. Avnet geeft uitstekende support aan zijn partners en ontwikkelt nieuwe business, zonder daarbij de bij Avnet welbekende fun-factor uit het oog te verliezen. Alle seinen op groen voor een succesvolle samenwerking in FY15.”

“We zijn bijzonder trots om deze prestigieuze NetApp Distribution Partner of the Year Award voor de derde maal op rij te mogen ontvangen”, vertelt Kees Ruiters, Sales Director Benelux, Avnet Technology Solutions. “Voor ons is dit wederom een bevestiging dat we in deze dynamische IT-wereld weten welke koers we moeten varen om zowel onze business partners als NetApp de ondersteuning en initiatieven te bieden die als waardevol beschouwd worden.”

Over Avnet Technology Solutions
Als wereldwijde distributeur van IT-oplossingen, werkt Avnet Technology Solutions samen met zijn klanten en leveranciers om nieuwe service-, software- en hardware-oplossingen te creëren die inspelen op de zakelijke behoeften van eindgebruikers over de hele wereld. Avnet Technology Solutions bedient klanten en leveranciers in Noord-Amerika,

The Fixables openen vestiging in Utrecht

Zakelijk gebruik social media MKB groeit explosief