in

Epson valt in de prijzen op BLI Zomer Pick Awards 2014

Strenge tests leveren erkenning op voor WorkForce DS-860 als uitmuntende A4 afdelingsscanner.

Buyers Laboratory LLC, wereldleider in het testen van document imaging producten, heeft de Epson WorkForce DS-860 als uitmuntende A4 afdelingsscanner in de categorie scanners onderscheiden met een prestigieuze Zomer Pick Award 2014.

Andy Bray, Product Manager bij Epson Europe, zegt: “We zijn erg blij dat we erkenning krijgen van BLI voor onze WorkForce DS-860 scanner. De prijs getuigt zowel van de snelheid, de betrouwbaarheid en de functionaliteit van het product, als van de naadloze integratie met elk bestandsbeheersysteem. De WorkForce DS-860 is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar meer efficiëntie bij het vastleggen van hun data en managementprocessen.”

De awards van BLI zijn de meest begeerde prijzen binnen de sector en producten worden alleen in aanmerking genomen voor onderscheiding na maanden van strenge tests in de BLI testfaciliteiten. Epson’s WorkForce DS-860 presteerde hier beter dan de concurrentie op het gebied van snelheid en veelzijdigheid en won daarmee de Pick Award voor het seizoen zomer 2014.

De DS-860 liet uitmuntende resultaten zien in de verschillende testcategorieën, waaronder een hoger dan gemiddelde OCR-nauwkeurigheid, hoger dan gemiddelde snelheden in de hardware doorvoertests en een grotere hoeveelheid mogelijke papiersoorten. Het apparaat heeft bovendien een 40 procent lager dan gemiddelde TCO.

Lisa Reider, BLI’s senior product editor voor scanners, zegt: “De Epson WorkForce DS-860 biedt een totaalpakket: robuuste software, uitgebreide functionaliteit, een intuïtief ontwerp en dat allemaal voor een lager dan gemiddelde prijs. Het heeft alles wat nodig is om documenten vast te leggen en te routeren in gejaagde omgevingen als werkgroepen en bedrijfsafdelingen.”

Buyers Laboratory LLC (BLI) is wereldleider op het gebied van het verlenen van onafhankelijke analytische informatie en diensten aan de digitale imaging en documenten industrie en biedt inzichtelijke competitieve intelligence en gewaardeerde begeleiding bij productontwikkeling. Twee keer per jaar worden de Pick Awards uitgereikt aan de producten die het best presteerden in de uitgebreide laboratoriumtests van BLI in de zes maanden voorafgaand aan de awards.

Kurio TAB en Kurio Smartphone

Toshiba Canvio Basiscs