in

Zaterdag besteld, zondag nog in huis

Vanaf begin september kun je al je bestellingen bij elektronicaketens iCentre, dixons en MyCom ook op zondag thuis laten bezorgen.

“Omdat de meeste mensen doordeweeks en op zaterdag druk zijn met werk, boodschappen of overige bezigheden is het niet meer dan logisch om juist ook op zondag te leveren.” aldus Steven Bakker, CEO van moedermaatschappij BAS Group.

Waar de openingstijdenwet al jaren is aangepast aan onze 24-uurseconomie, blijven bezorgdiensten daar nog ver in achter. Daarom willen de ketens daar in nauwe samenwerking met PostNL verandering in gaan brengen. Bakker: “Vooralsnog is het een proef van drie maanden om op zondag te leveren en de verwachting is dat enkele duizenden consumenten er gebruik van zullen maken.”

De BAS Group zet met haar retailformules al enige tijd in op ‘het oneindige schap’. Hierbij dienen winkels als premium showroom voor een selectie van de meest toonaangevende en populaire producten en heeft het centrale magazijn een veelvoud van variaties op voorraad die binnen 24 uur thuis afgeleverd kunnen worden. Bovendien kent BAS Group al jaren het zogenoemde click & collect principe waarbij consumenten online iets kunnen bestellen dat ze de volgende dag in de winkel kunnen afhalen. Omdat veel filialen van de BAS Group in kleinere steden en dorpen op zondag gesloten zijn, is levering op deze dag een welkome aanvulling voor de hedendaagse consument.

Producten en voorraad van winkels in Stadshart Amstelveen online te raadplegen via lokale zoekmachine Voradius

Toshiba’s nieuwste Smart TV geknipt voor weergave van films