in

DigiGames reviews

Met Sacred 3, The Last of Us Remastered en Lego Ninjago Nindroids hebben we ons kostelijk vermaakt de afgelopen periode.


Sacred 3
In Sacred 3 gaan spelers terug naar Ancaria waar zij samen moeten werken in hun strijd tegen het kwaad. Dit klassieke hack en slash actiespel is gebouwd voor coöperatief online samenspelen met vier spelers of met twee spelers op één scherm. Samenwerken is de sleutel tot succes in Sacred 3. Bekende personages als Seraphim, Ancarian, Khukuhru en de Safiri maken in dit spel hun terugkeer.

Platforms: PC, PS3, XBOX 360
Lees hier een volledige review


The Last of Us Remastered

The Last of Us speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin het veertienjarige meisje Ellie en veteraan Joel moeten zien te overleven. De steden zijn al jaren verwoest, planten groeien overal. Mensen zijn vrienden en vijanden tegelijk. Niemand is te vertrouwen en tot overmaat van ramp lopen er ook nog mutanten rond. De wereld van The Last of Us is geen prettige, en dat maakt dit tot een spannend actieavontuur!
Platforms: PS3, PS4
Lees hier een volledige review 


LEGO Ninjago: Nindroids

De helden van LEGO Ninjago zijn klaar om te strijden! Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen aan dat morgen de action-adventure videogame LEGO® NinjagoTM: NindroidsTM beschikbaar is voor Nintendo 3DSTM handheld systeem en PlayStation®Vita handheld entertainment systeem.
Platforms: 3DS, PS VITA
Bekijk hier alle informatie

Olympus maakt de PEN-serie nog completer

Playstation al 10 miljoen keer verkocht en onthult Evolutie PS4