in

Epson krijgt opnieuw erkenning met prestigieuze EISA-award

Epson EH-TW9200W bekroond als Europese thuisbioscoopprojector 2014-2015

Epson heeft vandaag bekendgemaakt dat het dit jaar de EISA-award (European Imaging and Sound Association) heeft ontvangen voor één van haar toonaangevende producten, de EH-TW9200W, als ‘Europese HT-projector 2014-2015’.

Elk jaar worden de EISA-awards toegekend aan nieuwe producten die de meest geavanceerde technologie, de meest gewenste functies, de ultieme uitdrukking van design, de meest bevredigende ergonomie en, natuurlijk, de meeste waar voor hun geld bieden aan een enthousiast publiek dat op zoek is naar hoge kwaliteit en creatieve producten.

De EISA-jury beschreef het product als “een fantastische toevoeging aan elke bioscoopruimte”. De juryleden complimenteerden het product omdat het een prachtige beeldweergave voor het grote scherm combineert met eenvoudige instelling en gebruiksgemak, en omdat het een fluisterstille werking en een fraaie vormgeving biedt.

Madlyne Colson, productmanager bij Epson Europe, zegt het volgende: “Wij zijn zeer verheugd over deze toekenning. De erkenning van een onafhankelijke en zeer gerespecteerde organisatie zoals EISA versterkt onzepositie aan het front van de projectie- en thuisbioscooptechnologie. De EH-TW9200W getuigt van onze expertise bij het vervaardigen van projectoren van hoge kwaliteit.”

De Epson EH-TW9200W is een draadloos Full HD-model waarmee gebruikers hun Full HD-apparaten kunnen aansluiten op de projector, zonder ze in dezelfde ruimte te hoeven plaatsen met storende kabels die overal door het huis lopen. Met bijna een tweevoudige contrastverhouding ten opzichte van eerdere modellen en nieuwe MHL-aansluitmogelijkheden voor smartphone- en tabletgebruikers, bevat de EH-TW9200W ook frame-interpolatie in de 3D-modus.

Het is het topmodel van Epson en biedt de ultieme driedimensionale ervaring, met hoogwaardige bioscooptechnologie voor nog meer filmfans, met inbegrip van een basisversie voor filmliefhebbers met een budget die van meeslepende ervaringen op een groot scherm willen genieten.

LG Oled tv wint EISA award voor het derde jaar op rij

Bowers & Wilkins 683 Theatre wint prestigieuze EISA Award