in

Copaco breidt 2tCloud portfolio uit met Anturis Cloud-based monitoring service

Distributeur Copaco en Anturis hebben een overeenkomst gesloten voor de distributie van Anturis Cloud-based monitoring voor servers, websites en IT infrastructuur via het 2tCloud platform van Copaco. Hiermee breidt Copaco haar cloud services aanbod verder uit.

Anturis is een cloud service waarmee de prestaties en beschikbaarheid van websites, servers, webapplicaties, MySQL databases en netwerken worden bewaakt. Anturis bewaakt en rapporteert onmiddellijk betrouwbare en bruikbare informatie bij overschrijding van kritische waarden. De dienst is eenvoudig te installeren en te gebruiken, zonder dat men hardware of software hoeft te kopen en zonder hoge kosten voor installatie en onderhoud. Resellers kunnen Anturis inzetten als middel voor het leveren van managed services, waarbij ze zowel on- als off-premises omgevingen en combinaties daarvan kunnen bewaken voor hun klanten en tijdig actie kunnen ondernemen. Anturis monitoring as a service kan worden aangeboden als een opzichzelfstaande dienst, maar ook in combinatie met andere 2tClouddiensten via één centrale portal.

Sergey Nevstruev, CEO Anturis Inc., over het partnership: “Met Copaco als distributeur voor onze monitoringoplossing, zijn wij in staat om effectief toe te treden tot de Benelux markt. Anturis levert IT-infrastructuur monitoring en troubleshooting services gemaakt voor het mkb. Daarom is de Benelux, waarin zich een hoog percentage mkb’s bevindt, zo belangrijk voor ons. Dankzij de geautomatiseerde activering en facturatie, samen met de ruime sales- en marketingervaring van Copaco, is het eenvoudig voor resellers om onze oplossing aan te bieden aan eindgebruikers.”

Harold Bax, Director Business Development Copaco: “Door het leveren van additionele services zoals monitoring, beheer en support bovenop de te leveren clouddiensten, kunnen partners waarde toevoegen voor hun eindklanten. Om succesvol te kunnen zijn met het verkopen van clouddiensten en zich te onderscheiden ten opzichte van andere aanbieders, is het leveren van dergelijke diensten een belangrijk onderdeel en bovendien een essentiële opbrengstencomponent. Met Anturis zijn partners in staat om voor hun klant zichtbare waarde toe te voegen.”

DigiGames: De Sims 4 en FIFA 15

OFED Smart Wearables | toekomst en trends