in

Pioneer stelt zijn nieuwe collectie stijlvolle FreeMe bluetoothluidsprekers voor

Pioneer stelt zijn nieuwe collectie stijlvolle FreeMe bluetoothluidsprekers voor. De luidsprekers bieden niet alleen een goede geluidskwaliteit, maar ook een aantal handige functies, zoals NFC en 360° Wide Circle Sound. En beiden hebben ze stijl en attitude in overvloed.

Met veel plezier stelt Pioneer de XW-LF3 voor, een gebruiksvriendelijk draagbaar bluetoothluidsprekersysteem met een elegante afwerking in leder. De XW-LF1 biedt dezelfde functies en kwaliteiten als de XW-LF3, maar is in natuurlijk rubber afgewerkt.

Beide FreeMe-toestellen zijn de ideale aanvulling op een smartphone of tablet. Net daarom voelen ze zich perfect thuis in elke omgeving: in de keuken bij het koken of eten, op kantoor, ergens onderweg of in de tuin. De ingebouwde, herlaadbare lithium-ion batterij speelt ongeveer 7 uur voor ze aan een laadbeurt toe is. En indien nodig kun je de toestellen ook aan het stroomnet koppelen.

Bluetooth voor dummies
Bij het ontwerpen van de FreeMe-luidsprekers behielden we de sterke punten van bluetooth. We voegden NFC (Near Field Communication) toe, waardoor de XW-LF3 en de XW-LF1 compatibele telefoons en tablets onmiddellijk herkennen. En zodra er een bluetoothverbinding is gemaakt, maakt de luidspreker voortaan automatisch opnieuw verbinding met het bluetoothtoestel dankzij de functie Bluetooth Auto Connect. Met andere woorden: zodra de gebruiker zich in de buurt van een FreeMe-toestel bevindt, kan hij zijn muziek afspelen via de luidspreker. Zonder gedoe of vertraging.

Handsfree bellen
Beide FreeMe-toestellen bieden de gebruiker de mogelijkheid om een inkomend telefoontje te beantwoorden door eenvoudigweg op een knop te drukken. En dankzij de ingebouwde microfoon is zelfs handsfree bellen een optie.

Gelijkmatige geluidsverspreiding
Dankzij het slimme en efficiënte Wide Circle Sound 360°-design kan de gebruiker overal zitten waar hij wil. Precies omdat zowel de XW-LF3 als de XW-LF1 hun geluid gelijkmatig in een patroon van 360° verspreiden. Twee full range drivers van 40 mm met neodymium magneten, bijgestaan door een passieve radiator, zorgen ervoor dat de geluidskwaliteit aan de normen van Pioneer voldoet.

Pioneer app voor draadloze streaming
Om er zeker van te zijn dat muziek via bluetooth naar de FreeMe-toestellen streamen aangenaam en comfortabel verloopt, is de bijbehorende Pioneer app voor draadloze streaming een onmisbaar pluspunt. De app is gratis beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod touch op in de AppStore of in de App Store. Voor Androidtoestellen kunnen gebruikers terecht bij Google® Play.

Looks & uitstraling
Sommige producten lijken voorbestemd om een stijlicoon te worden. De informele, elegante stijl van de FreeMe-toestellen balanceert tussen stedelijke verfijning en postmoderne chic. Een echte aandachtstrekker, maar dan op een fijne manier. De XW-LF3 past gemakkelijk in een handtas of aktetas en is beschikbaar in zwart of bruin leder. De XW-LF1 heeft dezelfde afmetingen, maar is afgewerkt met een zwarte, witte of aquablauwe rubberen coating.

Gemiddeld vastgestelde verkoopprijzen:
XW-LF1 149€
XW-LF3 199€

Plantronics komt met nieuwe headsets voor slimmere klantinteracties

Bigben Interactive en Studio 100 sluiten langlopende licentiedeal