in

Topkwaliteit voor toptalent: de nieuwe Philips digitale muziekrecorder

Ateq International introduceert de nieuwste mobiele Philips muziekrecorder DVT 6500 voor het maken van de mooiste muziek-en audio-opnamen.

Veel moderne musici, zangers, koren en muziekgroepen zijn op zoek naar eenvoudige middelen om hun creativiteit vast te leggen. De Philips DVT 6500 is een klein en licht product dat zeer geschikt is voor kwalitatief hoogwaardige geluidsopnamen. Heb je plotselinge inspiratie in bad, wil je in een hotelkamer een nieuw nummer opnemen of eens horen hoe de repetities klinken: het kan allemaal met de Philips DVT 6500.

Specificaties
Uitvoeringen, concerten, sessies, repetities en festivals worden perfect geregistreerd in stereo PCM CD kwaliteit of hoogwaardige MP3-audio opnamen. De instelbare gevoeligheid en Philips 3Mic systeem zorgen voor perfecte ruimtelijke opnamen in high fidelity met windfilter en ruisvermindering voor een perfecte geluidsbalans.
Voor geluidsregistratie tijdens live optredens, repetities of try-outs heeft de DVT 6500 een zoombereik tot 15 meter.

Daarnaast kan via de line-in direct vanaf een versterker worden opgenomen. Met behulp van variabele Voice Activation wordt automatisch gestart met de opname bij het bereiken van het juiste geluidsniveau. Met Pre-recording nemen gebruikers enkele seconden op voor aanvang van de eerste noot, waardoor men er zeker van is dat de volledige opname van begin tot eind wordt vastgelegd. Dankzij de simpele bediening kun je stukken toevoegen of overspelen met een druk op de knop. Met het extra grote geheugen kan tot ruim 6 uur worden opgenomen in de hoogste PCM kwaliteit. De opslagruimte is uit te breiden tot meer dan 50 uur met behulp van een 32GB micro SD-kaart.

Gebruiksgemak
Het handzame apparaat heeft een kwalitatief hoogwaardig ophangsysteem om storende geluiden zoals het vastpakken van de microfoon tijdens de opname te vermijden. Met de draadloze afstandsbediening is de DVT gemakkelijk op afstand te bedienen. De digitale opnamen kunnen makkelijk en snel via USB worden overgebracht naar alle besturingssystemen zonder extra software te installeren. De opname kan dus razendsnel gedeeld worden via Facebook of Soundcloud zodat de muziek over de hele wereld kan worden beluisterd. Het apparaat is geschikt voor iedereen die graag muziek maakt en is bijvoorbeeld een leuk sinterklaas- of kerstcadeau.

Prijs en verkrijgbaarheid
De consumentenadviesprijs van de DVT 6500 bedraagt €199,99 euro (incl. btw). De Philips muziekrecorder heeft twee jaar fabrieksomruilgarantie en is Nederland o.a. verkrijgbaar bij Baxshop.nl, BCC, Ben van Dijk, Bol.com, Correct, Coolblue, Electronic Partner, Media Markt, Mikro Electro, memorecorder.nl, Saturn, Voicerecordershop.nl en Wehkamp.nl. In België is de DVT 6500 o.a. verkrijgbaar bij o.a. Expert, FNAC, Makro, Media Markt, Dictaphone.be, Photo Hall, Saturn Vanden Borre en Voicerecordershop.be en in Luxemburg bij Cactus, Hifi International en Saturn.

DigiGames: Sleeping Dogs Definitive Edition & Driveclub

Jabber 10.5 voor Windows nu voorzien van geintegreerde gespreksbediening van Plantronics