in

Rabobank BrancheBarometer leegstand winkelgebieden

Als er op korte termijn geen snelle reactie komt rondom de leegstand in de diverse winkelgebieden, verwacht de Rabobank een verder toename van het aantal faillissementen in de detailhandel.

Er zijn een paar partijen die tot een oplossing kunnen komen, te weten de retailers, de vastgoedeigenaren én de lokale politiek. In veel gevallen spreken deze belangrijke stakeholders elkaar niet of onvoldoende, waardoor iedereen naar elkaar blijft wijzen. Zo kan het niet langer!

Om die reden pakt de Rabobank vanuit de lokale betrokkenheid als coöperatieve bank haar rol en gaat deze partijen aan elkaar verbinden. Dit gaat ons lukken omdat gemiddeld genomen 1 op de 2 retailers bij de Rabobank bankiert, wij in veel gevallen het vastgoed financieren en vaak sterke contacten hebben bij de lokale politiek. Bijgaande Rabobank BrancheBarometer gaat over de leegstand in de winkelgebieden en de oplossingen die er voorhanden zijn. Wij hopen met deze publicatie retailers, vastgoedeigenaren en politiek in beweging te krijgen.

Lees de BrancheBarometer Detailhandel.

Jabber 10.5 voor Windows nu voorzien van geintegreerde gespreksbediening van Plantronics

Eersteklas luisterplezier voor gebruik onderweg