in

Media Markt ontvangt Armin van Buuren

Media Markt Amsterdam Arena mag als enige de beste DJ van het jaar, de beste Trance DJ van de wereld, Armin van Buuren, ontvangen voor een signeersessie van zijn nieuwe album ‘Armin Anthems’.

Op vrijdag 7 november neemt hij vanaf 16.00 uur, een uur de tijd om het album te signeren.

Vanaf Armin’s eerste Britse tophit “Blue Fear” tot aan “This Is What It Feels Like” die met platina, goud en zilver wereldwijd werd bekroond, is hij vast blijven houden aan zijn waardes. Het is dan ook niet voor niets dat hij vaker dan welke andere DJ in de geschiedenis dan ook vijf keer is verkozen tot DJ Mag’s beste DJ van het jaar.

Naast de nadruk te leggen op het gebruik van nieuwe, nooit gebruikte, technieken in zijn live shows en concerten, heeft hij altijd de muziek zelf als hoogste in het vaandel gehad. Deze oprechtheid is iets dat de fans altijd zijn blijven waarderen en dit uit zich wekelijks door meer dan 20 miljoen de vele miljoenen luisteraars van zijn A State Of Trance Radio Show. Hierom, en met diep respect voor zijn fans, is Armin op zoek gegaan naar een manier om een ander soort album te maken: één waar de fans een centrale rol spelen. Tijdens zijn radio show, door middel van zijn website en door middel van social media is er aan fans de kans gegeven om de volledige tracklisting van dit nieuwe album te bepalen. En de respons was overweldigend. Door de top 5 favoriete tracks van iedere fan met elkaar te combineren is er een ongeëvenaarde, door fans samengestelde, “Armin Anthems” compilatie album gecreëerd met alleen de beste Armin tracks van de afgelopen 20 jaar.

Als we terugkijken op het succes van platen zoals “Shivers”, “Communication”, “This Is What It Feels Like” en “In And Out Of Love”, zien we dat Armin’s muziek meer is dan alleen honderden views op YouTube, grammy nominaties en een tal van andere awards. We zien muziek die de internationale dance – industrie gevormd en gedefinieerd heeft en we zien dat Armin gevierd wordt als een van de beste DJ’s die de wereld ooit gekend heeft.

Canon introduceert de EOS C100 Mark II

LG G watch R vanaf begin november in nederland voor 269 euro