in

PocketBook introduceert een 8 Inch E-Reader met verlichting

PocketBook introduceert als eerste E-Reader fabrikant een 8 inch E-Reader met LED-voorverlichting.

Het scherm van de PocketBook InkPad is gebaseerd op de laatste E-Ink Pearl-technologie en heeft de hoogste schermresolutie onder de E-Readers: 1600 x 1200 pixels. Met de LED-verlichting kunt u zowel op de dag als in de nacht goed lezen en het scherm zorgt ervoor dat lezen volkomen veilig is voor uw ogen.

De PocketBook Inkpad is voorzien van een rubberen band met fysieke knoppen om pagina’s om te slaan. Naast het design beschikt de InkPad ook over een tekst-naar-spraak en MP3-ondersteuning die ervoor zorgen dat u kunt luisteren naar uw favoriete boeken en andere geluidsbestanden. De geïntegreerde Dropbox-, Send-to-PocketBook- en PocketBook Sync-services zorgen voor de synchronisatie van de boeken naar het apparaat zonder te verbinden met een PC.

De PocketBook InkPad is verkrijgbaar in de kleur donkerbruin en heeft een adviesprijs van €199,95.

Over IBDL
IBDL is in 2010 gestart met de import en distributie van mediaplayers, e-readers en gadgets op de Europese markt. Inmiddels zijn wij gegroeid naar vier locaties in Europa om onze dienstverlening nog beter op onze internationale klanten af te stemmen. Wij zijn actief in meer dan 30 Europese landen op zowel distributie als ook retail niveau. Wij zijn een professionele en service gerichte organisatie die de belangen behartigt van de merken die wij (exclusief) vertegenwoordigen. Ons doel is om een waardevol product assortiment aan te bieden bij onze klanten en om onze merken en producten in retail winkels te verkopen.

Wij zijn een gezonde en duurzame organisatie die zijn peilen richt op zowel de klanten als de eigen medewerkers. IBDL word gerund door zeer gepassioneerde mensen die hun enthousiasme en plezier delen met onze klanten. Ook delen wij onze kennis (service, marketing en sales) met onze partners om waardevol te zijn voor de eindgebruikers in elk land binnen Europa. Wij werken met een duidelijke structuur en met een sterke betrokkenheid richting partnerships. IBDL streeft ernaar om het totale pakket aan te bieden van Sales, Merchandising, Assemblage, Service, Support en Logistiek. Wij bieden kansen voor de regio en zijn een erkend leerbedrijf.

LG G watch R vanaf begin november in nederland voor 269 euro

Winkeliers: “Maak van mobiel betalen geen melkkoe!”