in

De Sounddeck 200 van Magnat

De Sounddeck 200 van Magnat bezorgt het ultieme bioscoopgevoel, maar dan thuis.

Magnat zet in op tv-geluid met de introductie van de Sounddeck 200. Dit product biedt perfect geluid en is de ideale partner voor uw tv.

Authentiek home cinema geluid
Het maakt niet uit of de consument nu op zoek is naar een stereo, Dolby Digital of DTW surrounc, de actieve sounddeck is voorzien van alle nodige decoders en kwalitatief hoogwaardige componenten om de ruimte te vullen met het authentieke home cinema geluid.

Maar liefst twee broadband systemen zijn voorzien van een speciaal geluidssysteem om een breed geluid te kunnen garanderen. Daarnaast zorgt de geïntegreerde downfiring subwoofer met een high performance long-throw chassis als basis voor de krachtige lage tonen.

Diverse handige features
Extra gemakkelijk is dat de Magnat Sounddeck 200 kan worden geintegreerd in het bestaande AV-systeem bij u thuis. De stevige behuizing, voorzien van een hoogglans afwerking en 43 cm breed, past eenvoudig in een hifi-meubel. De Sounddeck 200 kan gemakkelijk worden aangesloten middels HDMI en het zogenaamde Audio Return Channel maakt het mogelijk het product via de afstandsbediening van uw tv te bedienen. Daarnaast is de nieuwe sounddeck ook voorzien van een extra HDMIoutput, een optische digitale output en een analoge RCA input voor het aansluiten van verschillende bronnen. En voor de consument die geen genoeg kan krijgen van een extra krachtige bass is er ook een subwoofer output aangebracht om een externe subwoofer op aan te kunnen sluiten.

De Sounddeck 200 is voorzien van een blue tooth-functie en de laatste versie van aptX maakt het mogelijk om wireless muziek te streamen in CD-kwaliteit. Dankzij het 3D-surround programma wordt de luisteraar centraal in het midden van het geluid geplaatst en ervaart hij/zij het echte bioscoopgeluid met de Magnat Sounddeck 200!

Verkrijgbaarheid
De Sounddeck 200 van Magnat is per direct verkrijgbaar in de kleur zwart. Consumentenadviesprijs is: € 399,- euro.

Haute Couture onder de E-Readers

Distributieovereenkomst tussen api B.V. en Silicon Power