in

Fresh ‘n Rebel presenteert nieuwe kleuren voor de powerbanks

Als perfecte match met de nieuwe kleuren van de Bluetooth speakerserie Rockbox, introduceert Fresh ‘n Rebel een aantal nieuwe kleuren voor de Powerbanks. Naast Ink en Sugar, zijn nu ook de kleuren Wildberry, Peppermint en Indigo verkrijgbaar.

Fresh ‘n Rebel, het nieuwe smartphone en tablet accessoiremerk met een rebelse tint, presenteert een aantal nieuwe Powerbank-kleuren. Beide Powerbank-modellen zijn voortaan verkrijgbaar in Wildberry, Peppermint, Indigo, Ink en Sugar. De lichtgewicht en oplaadbare Powerbanks leveren voeding voor smartphones, tablets, MP3-spelers en andere mobiele apparaten. Naarmate smartphones steeds meer worden gebruikt voor het nemen van foto’s en video, het afspelen van muziek en voor navigatie, is de batterijduur van steeds groter belang. De Powerbanks van Fresh ‘n Rebel bieden draagbare voeding zodat gebruikers onderweg hun gadgets kunnen opladen, waar ze ook zijn. Of ze nu op een langere reis gaan of even een weekendje weg, met de Powerbanks kunnen ze altijd en overal gebruik maken van hun telefoon en communiceren met vrienden en familie.

Powerbank 2600mAh
Dankzij de 1A USB-poort kan de Powerbank 2600 mAh direct vanuit de verpakking één keer een smartphone volledig opladen, of een ander energieverslindend apparaat een boost geven (een digitale camera, iPod, draagbare gameconsole of Rockbox). De Powerbank 2600 mAh is compact en licht, past in elke zak en is ideaal voor het dagelijkse woon-werkverkeer en op vakantie, of wanneer de gebruiker gewoon wil relaxen met vrienden. De handige batterijlevel-indicator laat met één druk op de knop zien hoe lang de Powerbank 2600 mAh nog meegaat.
Powerbank 2600mAh, RRP 19,99 EUR

Powerbank 5200mAh
De Powerbank 5200 mAh is voorzien van twee USB-poorten en kan worden gebruikt om twee mobiele apparaten tegelijk op te laden. Via de 1 A/5 W USB-poort kunnen apparaten zoals telefoons, camera’s en iPods met een normale snelheid worden opgeladen. Via de 2,1 A/10 W USB-poort kunnen apparaten snel worden opgeladen, of kan de gebruiksduur van tablets worden verlengd. De 5200 mAh batterij is vooraf opgeladen en heeft genoeg capaciteit om smartphones twee keer op te laden of tablets 6 uur langer te gebruiken. Dankzij de batterijlevel-indicator weten gebruikers altijd hoe vol de Powerbank nog is en wanneer het tijd is om hem weer op te laden.
Powerbank 5200mAh, RRP 34,99 EUR

Ruime compatibiliteit en veilig opladen
De Powerbanks van Fresh ‘n Rebel worden geleverd met een Micro USB-kabel in bijpassende kleur, die kan worden gebruikt om de Powerbanks of Android-telefoons en -tablets en andere mobiele apparaten met een Micro USB-poort op te laden (bijvoorbeeld digitale camera’s, draagbare gameconsoles en e-readers). Voor iPhones, iPads en iPods kan een bestaande Lightning-kabel of 30-pens adapter worden gebruikt om het apparaat op te laden. De Powerbanks van Fresh ‘n Rebel zijn ook voorzien van vijf toonaangevende beveiligingsmechanismen, waaronder stroombegrenzing, overspanningsbeveiliging, bescherming tegen oververhitting, beveiliging tegen stroompieken en kortsluitbeveiliging.

Fresh ‘n Rebel
Fresh ‘n Rebel levert de allernieuwste accessoires voor smartphones en tablets, zodat gebruikers het optimale uit hun apparaten kunnen halen.De producten van Fresh ‘n Rebel zijn revolutionair met een rebels tintje: volledig toegespitst op de wensen en eisen van gebruikers voor wie ‘vrijheid’ voorop staat.

Online gemak belangrijker dan privacy

Netgear’s nieuwe generatie stapelbare 10 Gigabit switches voor groeiende bedrijven