in

ALSO Nederland B.V. zet sterk in op groei

Zal daardoor per 1 november nieuwe versterkingen verwelkomen. ALSO Nederland B.V. heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld.

Voor de komende jaren verwacht de distributeur uit Nieuwegein deze groeitrend door te kunnen zetten. Daarom is het team per 1 november fors uitgebreid en versterkt met de volgende personen.

Harald Nuij zal de rol van Sales Director Benelux gaan invullen. Daarmee krijgt Harald de leiding over alle commerciële activiteiten binnen ALSO Nederland. In zijn voorgaande rol was Harald Sales Director binnen zusterdistributeur Alpha International, waar hij leiding gaf aan het Benelux, France en Export team.

Bjorn van de Wal is aangesteld als Business Unit Manager. Bjorn voormalig werkzaam voor ETC/Tech Data gaat zich vooral focussen op de B2B-activiteiten binnen ALSO Nederland.

Tot slot is per 1 november Jurgen Biscop aangesteld als Business Unit Manager om onze Belgische activiteiten te laten groeien. Jurgen is het grootste gedeelte van zijn carrière werkzaam geweest voor Tech Data België.

“Met deze aanstellingen zijn wij klaar om een volgende stap te gaan maken. ALSO Benelux zet de komende jaren in op forse groei. Het is daarom noodzakelijk om het huidige team uit te breiden met de benodigde kennis en ervaring. Ik ben zeer content met deze versterkingen, het is een eerste mooie stap” aldus Managing Director Ralph Wouters van den Oudenweijer.

Online gemak belangrijker dan privacy

Netgear’s nieuwe generatie stapelbare 10 Gigabit switches voor groeiende bedrijven