in

Game on: AOC biedt uitgebreid aanbod van monitoren voor ambitieuze gamers aan

De G2460PQU-BR en de G2460P tillen gamen naar een hoger niveau

· G2460PG: deze monitor met geïntegreerde NVIDIA G-SYNC-technologie stemt de verversingssnelheid van het scherm af op de grafische kaart van de GPU.
· G2460PQU/BR: met een verversingssnelheid van 144 Hz staat deze monitor garant voor topprestaties – en dat voor een betaalbare prijs.
· G2770PQU: een scherm dat nog meer bijdraagt tot een echte game-ervaring en beschikt over een uitstekende verversingssnelheid en snelle reactietijden.

De G2460PG: gamen op een hoger niveau dankzij NVIDIA G-SYNC-technologie
Met de NVIDIA® G-SYNC™-technologie dompelt de G2460PG, een 24”-monitor (61 cm) uit AOC’s Style Line, de speler direct onder in de gaming-actie. De geïntegreerde NVIDIA G-SYNC-technologie synchroniseert de verversingssnelheid van het scherm met de grafische kaart van de GPU, zodat er niets tussen de speler en het spel in komt te staan. Dankij de extreem korte reactietijd van slechts 1 ms behoren spookeffecten tot het verleden, en kunnen gamers genieten van scherp en helder beeld, zelfs tijdens de meest intense gamesituaties. Dankzij de uitstekende verversingssnelheid van de G2460PG bewegen vijanden zich ultrasoepel over het scherm en kunnen concurrenten eenvoudig in het vizier gebracht worden. De ingame-omgevingen komen niet alleen tot leven in één supersoepele beweging, maar ook in een 1920 x 1080 Full HD-resolutie. Dankzij een lichtsterkte van 350 cd/cm² zijn de kleuren levendig en helder. Daarnaast biedt de G2460PG ook ondersteuning voor DisplayPort, voor een snelle en naadloze beeldoverdracht.

Soepel en scherp gamen voor een betaalbare prijs
Voor deze monitoren hoef je je bankrekening niet leeg te halen: de nieuwe G2460PQU/BR en G2460FQ van AOC zijn uitstekende keuzes voor wie zijn games naar een hoger plan wil tillen, voor een betaalbare prijs. Met een scherm van 24” (61 cm) en een verversingssnelheid van 144 Hz staan deze monitoren garant voor topprestaties. Beide schermen verversen het scherm meer dan twee keer zo snel als standaard 60 Hz-schermen. Daarmee behoren tearing en vermoeidheid aan de ogen tot het verleden. De G2460PQU/BR heeft een strak ontwerp met een rode rand, wat het direct tot een echte eye-catcher maakt.

Verleg je grenzen: de G2770PQU
Met het TN-paneel van 27 inch (69 cm) is de G2770PQU de grootste monitor in het gamingportfolio van AOC. Het beeldscherm heeft dezelfde verversingssnelheid en korte reactietijden als de andere gespecialiseerde gamingmonitoren van AOC. Deze monitor is met name geschikt voor spelers die willen gamen op een wat grotere afstand. Het grote scherm biedt enthousiaste gamers een intense en realistische ervaring en een voorsprong op de concurrentie. Naast indrukwekkende prestaties biedt de G2770PQU ook een ruime hoeveelheid aansluitmogelijkheden, zoals MHL-ondersteuning voor Android-apparaten, uitgebreide ergonomische verstelfuncties en ingebouwde stereospeakers.

Geen vermoeidheid aan de ogen meer met i-care
Urenlang gamen kan belastend zijn voor de ogen en het leidt vaak tot vermoeidheid en nervositeit. i-care van AOC meet de intensiteit van het omgevingslicht en past de helderheid van het scherm hier automatisch op aan. Op die manier worden de ogen minder belast, kunnen spelers langer doorgaan met gamen en hebben ze minder last van vermoeidheidsverschijnselen.

AOC-goodies: de perfecte verrassing voor de feestdagen
Laat de winter maar komen: met hun indrukwekkende specificaties zijn de AOC-monitoren perfect om koude winterdagen binnenshuis door te brengen. De beeldschermspecialist biedt monitoren aan voor alle budgetten. Een mooie gelegenheid om je dierbaren te verrassen met een veelzijdige gaming monitor voor de feestdagen.

Prijzen
De monitoren zijn beschikbaar voor de volgende prijs, inclusief BTW:

Monitor

Nederland

België

G2460PG

€ 469,-

€ 449,-

G2460FQ

€ 229,-

€ 259,-

G2460PQU

€ 259,-

€ 299,-

G2770PQU

€ 299,-

€ 379,-

 

Vijf lagen bescherming met Netgear’s nieuwe ReadyNAS besturingssysteem

DigiGames reviews