in

De nieuwe Wireless Selfie Stick van Fresh ‘n Rebel

Met de nieuwe Wireless Selfie Stick van Fresh ‘n Rebel kunnen liefhebbers van selfies er op los klikken.

De Wireless Selfie Stick is uitschuifbaar tot 1 meter en voorzien van een op afstand bedienbare Bluetooth-ontspanner, waardoor selfies er beter uitzien dan ooit.

Fresh ‘n Rebel, het nieuwe smartphone en tablet accessoiremerk met een rebelse tint, presenteert de Wireless Selfie Stick. Deze toffe gadget is de nieuwste toevoeging aan het Fresh ’n Rebel assortiment met mobiele lifestyle-producten, zoals de Rockbox-serie met draagbare Bluetooth-speakers en diverse kleurrijke chargers. De handheld-monopod kan via Bluetooth worden gekoppeld aan Android- of iOS-smartphones, zodat gebruikers draadloos selfies kunnen maken via de op afstand bedienbare ontspannerknop. Dankzij het lichte en compacte ontwerp kan de Selfie Stick makkelijk worden meegenomen naar events, concerten of zelfs op wereldreis. De tot 1 meter uitschuifbare Stick en verstelbare telefoonhouder zorgen ervoor dat liefhebbers van selfies eindelijk de perfecte foto met de perfecte hoek kunnen maken.

60.000 selfies met één batterijlading
De Wireless Selfie Stick is altijd klaar voor actie. De Stick is voorzien van een geïntegreerde oplaadbare batterij van 100 mAh, waardoor het mogelijk is om maar liefst 60.000 selfies te maken met één lading. De batterij kan via de Micro-USB-poort makkelijk opnieuw worden opgeladen met de meegeleverde oplaadkabel.

Voor Android- en iOS-smartphones
Dankzij de verstelbare telefoonhouder past vrijwel elke smartphone in de Wireless Selfie Stick. De op afstand bedienbare Bluetooth-ontspanner kan worden gebruikt met smartphones waarop Android 2.3.6 en hoger of iOS 5.0 en hoger is geïnstalleerd, zodat gebruikers op het perfecte moment selfies kunnen maken en geen zelfontspanner hoeven te gebruiken.

Direct aan de slag
Om te beginnen met het maken van de perfecte selfie, verbinden gebruikers de Wireless Selfie Stick eenvoudig via Bluetooth aan hun Android- of iOS-smartphone. Vervolgens schakelen ze de camera-app in, schuiven de stick uit en maken een foto met de op afstand bedienbare ontspannerknop, zonder dat hiervoor speciale apps nodig zijn.

De Wireless Selfie Stick van Fresh ‘n Rebel is nu verkrijgbaar. 
| WIRELESS SELFIE STICK, RRP 24,99 EUR | 

DigiGames reviews

Kaspersky Lab berekent verliezen en opbrengsten