in

DigiGames reviews

Het houdt gewoon niet op in november! Grand Theft Auto V, Far Cry 4, LittleBigPlanet 3, Assassin’s Creed Unity en er staat nog meer op de plank… Een eindeloze stroom van TOP-games.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V heeft grotendeels lovende kritiek gehad van de internationale pers. Recensieverzamelaars GameRankings en Metacritic geven een gemiddelde score tussen de 96 en 97%, wat het een van de best ontvangen spellen maakt. Tweakers.net gaf het spel een 9,5 en benoemde als goede vernieuwingen de overvallen, drie speelbare personages, een grote speelwereld en humorvolle en sterke dialogen. Gamer.nl benoemde daarnaast dat het spel een zeer levendige en volle spelwereld heeft.

Platforms: XBOX ONE, PS4, PC, PS3, XBOX 360
Review: PU.nl (PS4 en XBox One)

Far Cry 4
Ga naar Kyrat met Far Cry 4, een adembenemende, levengevaarlijke en woeste regio van de Himalaya’s. Deze regio staat onder druk van het regime van een alleen zelfbenoemde koning. Ga aan de slag met je uitgebreide arsenaal aan wapens, voertuigen en dieren om het avontuur naar jouw hand te zetten in de exotische open wereld.

Platforms: XBOX ONE, PS4, PC, PS3, XBOX 360
Review: PU.nl

LittleBigPlanet 3
Bereid je voor op een gloednieuwe LittleBigPlanetô-ervaring met SackboyÆ en zijn nieuwe vriendjes in het grootste handgemaakte avontuur ooit!
Gebruik de unieke vaardigheden van SackboyÆ, OddSock, Toggle en Swoop om alle hoeken en gaten van de Imagisphere te verkennen en achter het geheim van de planeet Bunkum te komen. Dankzij krachtige aanpassingshulpmiddelen en met een klein beetje fantasie kun je de wereld om je heen zich laten ontwikkelen en zelfs je eigen levels en games maken waar SackboyÆ en zijn nieuwe sack-vriendjes zich mee kunnen vermaken.

Platforms: PS4, PS3
Review: PU.nl

Assassinís Creed Unity
Parijs. Het jaar 1789. De Franse Revolutie verandert een prachtige stad in een plaats van terreur en chaos. De geplaveide straten worden overspoeld door het bloed van iedereen die durft op te staan tegen de onderdrukkende elite. Toch, terwijl Frankrijk lijdt, staat een jongeman genaamd Arno op om de ware krachten achter de Revolutie te onthullen. Deze achtervolging plaatst hem in het midden van een medogenloze strijd en verandert hem in een echte Master Assassin.

Platforms: XBOX ONE, PS4, PC
Review: PU.nl

BeoPlay H2

Toshiba doorbreekt SSD-barriere