in

Vang je wereld in een kubus

Polaroid lanceert Cube. Voor het vastleggen van de beste actie momenten is er nu een 35mm kubus waarmee je zowel foto’s als full HD video’s kan registreren.

De nieuwste mini lifestyle actiecamera van Polaroid is compact, stijlvol en praktisch. Door middel van de ingebouwde magneet en accessoires is de Cube van Polaroid overal op te monteren, schokbestendig en weerbestendig. Het niet direct kunnen terug kijken van de opnames zorgt voor spontane beelden. Daarmee zorgt de Polaroid Cube voor een hoog fun-gehalte.

Krijg net als vroeger de spanning en fun terug van het analoog fotograferen. De Polaroid Cube brengt dit gevoel terug maar dan in een modern jasje. Leg je wereld vast via de kubus en plug hem in je computer om het resultaat van je foto’s en actie filmpjes te zien.

Polaroid Cube
De Cube is een weerbestendige, schokbestendige camera van 35 millimeter groot. Een kleine vierkante kubus met ingebouwde accu, mini USB aansluiting en een ingang voor een micro SD kaart tot maximaal 32 gigabyte. Met de Cube kun je filmen in 1080p en 6 megapixel foto’s maken. De Cube heeft een 124 graden wide angle lens, een kleine kubus met een grootse view. Op een volle accu kun je tot 90 minuten filmen in full HD.

De Polaroid Cube is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, rood & blauw) met in het midden van de camera de bekende Polaroid regenboog.

Accessoires
De fun factor van de Cube is de sterke, ingebouwde magneet aan de onderkant die ongekend nuttige en leuke mogelijkheden biedt als het ‘plakken’ op een fietsstuur of auto. Wil je nog een stapje verder gaan dan kan je de Cube uitbreiden met verschillende bevestigingsaccessoires waarmee je de Cube echt overal aan kunt bevestigen en/of weer- en schokbestendig maakt.

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor de Polaroid Cube:
Cube Waterproof behuizing
Cube riem bevestiging
Cube fiets bevestiging
Cube waterproof combipack
Cube statief bevestiging
Cube mr. Monkey
Cube helm bevestiging
Cube pendule

Verkrijgbaarheid en prijzen
De Polaroid Cube is onder andere verkrijgbaar bij bol.com, cameracompleet.nl, cameranu.nl, Foto Konijnenberg, Mediamarkt, sipkes, wehkamp.nl, Kamera Express, digimaxx.nl, fotojans.nl, Foto Kino Linders, Foto Semeins, v-nix.nl, kameraoutlet.nl, fototuerlings.nl en Cameraland.

De adviesverkoopprijs van de Polaroid Cube bedraagt €99,00. De accessoires voor de Polaroid Cube variëren tussen €17,99 en €39,99.

BeoPlay H2

Toshiba doorbreekt SSD-barriere