in

DDR4-2133 Unbuffered DIMM

SP/Silicon Power presenteert haar nieuwste Geheugenmodule.

SP/ Silicon Power kondigt vandaag de lancering van de DDR4-2133 Unbuffered DIMM voor desktops aan om gelijke tred te houden met de volgende generatie DRAM. Compatibel met Intel® Haswell-E platform, beschikt de Silicon Power DDR4 desktop over een uitstekende stabiliteit en supersnelle gegevensoverdracht, zodat gebruikers van ongekende ervaringen zullen genieten.

Prestatie Upgrade naar een geheel nieuw niveau
De DDR geheugen industrie wordt steeds meer volwassen en het weerspiegelt de groeiende vraag naar computer-oplossingen met hogere prestaties. Om aan de behoeftes te voldoen, introduceert Silicon Power de revolutionaire geheugenmodule – DDR4-2133 U-DIMM die Intel Haswell-E platform en X99 chipset moederborden ondersteunt.
Ze zijn beschikbaar in 4GB en 8GB en het moederbord kan worden opgewaardeerd tot een maximale capaciteit van 64GB. De DDR4-2133 overtreft de DDR-1600 met een hoge frequentie van 2133 MHz en bereikt een overdrachtssnelheid van 17GB/s, dat is 33% sneller dan de DDR3-1600. De verbazingwekkende stabiliteit en de krachtige prestaties zal een buiten alle verwachtingen ervaring voor de professionals geven, maakt niet uit of het vergevorderde gamers, multimedia specialisten of hobbyisten zijn.

Lagere spanning van 1,2V voor een beter milieu
Naast systeemactualisering lost de DDR4 ook een groot energieverbruiksprobleem op. Een lagere voltage van 1,2V kan het energieverbruik met 20% verminderen in vergelijk met de 1.5V voor de DDR3-1600. Door een verminderde warmteafvoer blijft de computer draaien op lagere temperaturen, dit verbetert de stabiliteit en verlengt de levensduur van de hardware. Tevens lift het lagere energieverbruik mee op de algehele trend van milieubewustzijn.

Volhardend in goede kwaliteit beschikt Silicon Power’s DDR4-2133 over hoge prestaties, hoge stabiliteit en laag energieverbruik. Om aan de verschillende vraag te voldoen, biedt SP verschillende opties in channel kits met 4GB, 8GB, 4GB*2, 4GB*4 en 8GB*4. Voor diegene die staan te popelen om hun computer te upgraden, SP DDR4-2133 U-DIMM is de beste oplossing om op snelheid te komen. SP volhardt in het selecteren van hoge kwaliteit en originele geheugen module voor de DDR4-2133 U-DIMM en wordt 100% getest voor verzending, waardoor de hoogste standaard van stabiliteit, duurzaamheid en compatibiliteit gegarandeerd kan worden. SP biedt voor alle geheugenmodules een levenslange garantie. Voor meer informatie verwijzen we naar de website van Silicon Power: www.silicon-power.com

Product Kenmerken:
• Hoge prestaties met overdrachtssnelheid tot aan 17GB/s
• Lage voltage van 1.2V voor lager energieverbruik
• Originele en hoge kwaliteit geheugen module
• 100% getest op stabiliteit, duurzaamheid en compatibiliteit
• Levenslange garantie

Product Specificaties:
• Type:DDR4-2133 Unbuffered zonder ECC
• Pins:288-Pin
• Snelheid:DDR4-2133 MHz
• Capaciteit:
Single Package ─ 4GB、8GB
Dual Channel Kit ─ 8GB (4GB*2)、16GB(8GB*2)
Quad Channel Kit ─ 16GB (4GB*4)、32GB(8GB*4)
• Chip Specificaties:512M*8 bit
• Voltage:1.2 V
• CAS Latency:CL15

Krachtige bureaulader voor gebruik thuis en op kantoor

HOBO hifi maakt doorstart