in

Nieuwe audioproducten van Bigben Interactive zorgen voor muzikaal en stijlvol slot van 2014

Kwalitatieve en stijlvolle audioproducten perfecte cadeau voor liefhebber van design en technologie.

Muziekliefhebbers hoeven nooit lang te raden wat er voor hen onder de kerstboom ligt. Cadeaubonnen, concertdvd’s en verzamelcd’s zijn al jaren echte klassiekers, maar daar komt nu verandering in!

Met een bijzonder uitgebreid gamma aan kwalitatieve en bovenal stijlvolle audioproducten legt Bigben Interactive namelijk dit jaar de muziek- én technologiefan extra in de watten.

Dankzij deze nieuwe producten geniet je van jouw favoriete nummers van het afgelopen jaar in de allerbeste geluidskwaliteit, en bovendien zorgt het verzorgde design ervoor dat deze hoogtechnologische producten ook naadloos hun plaatsje in het interieur innemen.

Platenspeler
Kruip zelf in de huid van jouw favoriete DJ en bezorg jouw gasten de dansavond van hun leven! Deze compacte draaitafel, met aansluiting voor hoofdtelefoon en drie afspeelbare snelheden, kan naast LP’s zowel CD’s, MP3’s als muziek vanaf USB afspelen. Dankzij de ingebouwde encodeerfunctie kun je je favoriete elpees bovendien rechtstreeks kopiëren naar USB of geheugenkaart. De platenspeler is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren en wordt geleverd met afstandsbediening.

Multimedia Tower
Deze Multimedia Tower is veel meer dan alleen een speaker. Naast docking station voor iPod®, iPhone®, iPad® en Micro USB (voor de meeste Android toestellen zoals Samsung Galaxy) is de geluidstoren ook compatibel met Bluetooth® en zijn er aansluitingen voor USB, SD en andere externe geluidsbronnen. De 30W Subwoofer, 2 x 15W luidsprekers, regelbare bass en equalizer zorgen ervoor dat jouw favoriete nummers in optimale geluidskwaliteit afgespeeld kunnen worden. Ook dit product is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, voor elk wat wils dus!

Dit is slechts een greep uit het brede gamma audioproducten van Bigben Interactive. Voor elk van deze types zijn er namelijk verschillende modellen en nevenproducten (zoals wekkers en radio’s) beschikbaar. Voor meer informatie, testmodellen of acties, aarzel niet om contact op te nemen!

Meer informatie over de wereld van Bigben Interactive kun je terugvinden op: www.bigben.eu

De digitale printer viert zijn 50ste verjaardag

Volop kansen voor retailer in december